Harta Adauga

Chiajna, vila de lux,

470.000 €

Chiajna, 24 nov, 13:21

Descriere anunt

P+1+Mansarda locuibila, suprafata utila 416 mp, teren 422 mp, complet mobilata si utilata, Chiajna, zona extrem de linistita, cu strada asfaltata, vecini de foarte buna calitate umana. Comision 0,

Detalii suplimentare

Chiajna a devenit o localitate selecta deoarece se dezvolta intr un ritm constant, iar ofertele zonei incearca sa acopere multe dintre dorintele celor care doresc sa se mute intr-o zona cat mai apropiata de Bucuresti.

Casa pe care v-o prezentam este cu totul deosebita datorita unicitatii acesteia, a utilitatii si bineinteles a pozitionarii acesteia intr-o zona in care linistea este un punct forte, cu acces exclusivist pe o strada asfaltata, cu o latime de 8ml, situata foarte aproape de o statie RATB (200ml distanta),de supermarketurile Mega Image si Penny, cu acces rapid catre autostrada Bucuresti - Pitesti si catre Centura Bucuresti.

Casa in care locuiti si armonia pe care aceasta o are este foarte importanta, pentru ca va defineste personalitatea, pentru ca este mediul in care va relaxati complet si sunteti lipsiti de orice retineri.

Aceasta casa va poate schimba toata perspectiva despre ceea ce inseamna o casa potrivita si daca mai este situata intr o zona cu foarte multa liniste, traficul fiind foarte redus din cauza drumului care se inchide la unul din capete, atunci este perfect.

Proprietatea, cu un teren de 422 mp si cu o suprafata utila de 416 mp, a fost construita pe sistemul caselor inteligente, design futurist, finisaje premium.

Casa se preda amenajata complet, mobilata si utilata cu tot ce se vede in poze, racordata la toate utilitatile - canalizare, gaze,cablu Tv si internet, curent electric, generator de curent, incalzire in pardoseala, ventilatie si calorifere, pe un regim de inaltime P+1+Mansarda locuibila.

Parterul de 175mp utili ne intampina cu un living spatios unde luxul si utilul se impletesc armonios, un dormitor, baie, dining room, bucatarie 18.20, debara si 2 camere tehnice.

La etaj, ajungem pe o scara frumoasa cu balustrada din fier forjat si gasim 3 dormitoare generoase, 3 bai, 2 dressinguri, 1 logie si 1 balcon. La mansarda incepe relaxarea, gasim o camera de recreere, o sauna, o biblioteca, 1 birou si 1 baie.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, mobila si designul sunt gandite pana la ultimul detaliu sa te faca sa te simti la tine acasa ca intr o vacanta de lux.

Curtea este amenajata cu plante mature, exotice, alei din beton amprentat, gratar construit din caramida, sistem de irigatii automatizat,inclusiv pt. plantele aflate in afara curtii si ofera tot confortul unei proprietati de lux.Garajul este acoperit, pt. doua masini, cu acces direct din strada, cu poarta automatizata si deasemenea,cu acces direct in casa.

Structura casei este Estrem de solida - din cadre de beton, cu pereti din caramida porotherm(24 cm grosime, la exterior are izolatie porotherm de 10 cm, dar este acoperita si cu piatra naturala. Instalatia sanitara si pt. Incalzire este toata din tevi de cupru, iar in camera tehnica gasim o adevarata inginerie care asigura o incalzire a casei eficienta si ieftina. In plus, pt. eventuale deranjamente la reteaua electrica zonala, se poate regasi si un generator extrem de puternic.

Cu siguranta aceasta vila nu se poate prezenta in doar cateva randuri si pentru o prezentare in detaliu va invitam sa o vedeti.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii
Vezi telefon
cosmin.cojocaru@****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!