Harta Adauga

Domnesti, Clinceni,

89.000 €

Domnesti, 27 mar, 11:05

Descriere anunt

case noi pe parter direct de la proprietar, su. 95 mp, living cu bucatarie open space, 3 dormitoare, 2 bai, curent, put apa, fosa septica, centrala proprie, calorifere, finisaje. Se accepta credit,

Detalii suplimentare

Case noi pe parter direct de la proprietar, independente. Zona frumoasa si linistita cu strazi asfaltate si iluminat public, cu acces prin drum de servitute de 9m. Teren 370 MP.

In imediata apropiere a acestora se afla Primaria Clinceni, gradinita, scoala generala si liceu. De asemenea, tot in zona caselor, se gasesc diferite magazine mixte si un Mega Image.

Casele dispun de living cu bucatarie open space, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare mobilate si utilate, pod 2.5m inaltime ideal pentru depozitare, centrala electrica, calorifere, parchet, gresie, faianta, termopan, usa intrare metalica, usa iesire in curte termopan, curent, put apa, fosa septica, izolatie termica de 10cm, iar compartimentarile sunt realizate din caramida de 25cm.

Mijloace de transport in comun STB la 300m, doua linii catre Ghencea, cu traseu pe la soseaua de centura sau prin Bragadiru, soseaua alexandriei, rahova, antiaeriana, ghencea.

Se accepta credit!

Pret: 89.000 Euro incalzirea se face cu centrala electrica.

Casele se vand la cheie!

Merita vizionata!

Casele se diferentiaza de multe imobile noi prin calitatea constructiei, arhitectura si compartimentare, precum si prin calitatea finisajelor de care beneficiaza, acestea din urma pot fi standard sau alese de catre cumparator.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!