sausau

Harta Adauga

Comuna Berceni

104.500 €

Berceni, ieri, 18:07

Descriere anunt

Vila superba cu 4 camere si curte proprie aflata in ansamblu nou de vile, la 500 m de centura Bucurestiului. Suprafata utila de 101.65 mp si curte proprie de 83.84 mp. Vila se preda finisata la cheie.

Detalii suplimentare

Imobilul este pozitionat pe doua nivele ( P+1 ), dispune de o compartimentare moderna, foarte bine gandita, dupa cum urmeaza: Parter – hol acces, camera de zi si doua spatii de depozitare, iar la etaj vom gasi trei dormitoare si o baie.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul are structura de rezistenta realizata din beton armat si este compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel.

Locuitorii vor beneficia de loc de parcare in curtea imobilului si de o curte proprie separata in suprafata de 83.85 mp.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile (gaze, curent, fosa si put) strazile fiind asfaltate si iluminate.

Se accepta plata prin orice tip de credit bancar!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Vezi telefon
adrian.gherman@*****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat