Harta Adauga

Comuna Berceni

135.000 €

Berceni, 22 feb, 17:27

Descriere anunt

proiect imobiliar nou amplasat in zona noua rezidentiala comuna Berceni. Vila dispune de- 243.64 mp teren (168.47 curte libera) - 114.46 mp utili. Constructie P+1+Pod,

Detalii suplimentare

Vila propusa spre vanzare se regaseste in cel mai nou proiect rezidential din zona metropolitana de sud a Capitalei si anume Comuna Berceni . Vila are o suprafata utila de 114.64 mp, 243,64 teren, regimul de inaltime al imobilului este: P + 1E+ Pod.

Localizare si vecinatati:

Imobilul se afla in Comuna Berceni, str Lacramioarei.

In zona regasim centrele comerciale importante, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena, Hornbach,) , iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant, revista de proximitate, loc de joaca pentru copii si unitati medicale.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara iar aici putem enumera: gresie si faianta – AVALON Multigroup , PARCHET Laminat de 8 mm, tamplarie – PVC, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC, centrala termica de apartament Imergas de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Vila este construita pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm 25 cm exterior si intre apartamente, iar la interioarele apartamentelor caramida de 11,5 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm (la fiecare nivel este montat un brau de foc din vata bazaltica de 50 cm) si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda

Optiuni exterior

Curte amenajata
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!