sausau

Harta Adauga

Comuna Berceni, Ilfov.

450.000 Lei

Berceni, 13 aug, 07:30

Descriere anunt

locuinta de tip C1, P+1E+M, su 110 mp, Sc 138,55 mp, s curte 130.55 mp. Toate utilitatile.

Echipa de ingineri tineri, proiectam, construim si vindem, un ansamblu de 3 locuinte amplasate in comuna Berceni, in imediata apropiere a bulevardului principal (B-dul 1 Mai), bulevard care te va conduce vreme de 7 minute de mers cu masina, la statia de metrou Berceni.

Casele sunt realizate cu o echipa de profesionisti bine pregatita in domeniul constructiilor si cu o experienta care te va duce cu gandul la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea executiei si a materialelor.

Locuintele cochete sunt alcatuite din parter, etaj si mansarda locuibila. La parter vei gasi un living, o baie si o bucatarie iar scara interioara te va conduce catre etajul 1, acolo unde vei gasi doua dormitoare si o baie.

Locuintele se vor preda la cheie, cu finisaje superioare, aparate de aer conditionat, centrala termica, amenajari in curte, porti electrice, toate utilitatile.

Pret 450.000 lei cu TVA inculs pentru fiecare locuinta.

Detalii suplimentare

Locuintele se vor preda la cheie, cu finisaje superioare, aparate de aer conditionat, centrala termica, amenajari in curte, porti electrice, toate utilitatile. Pret 450.000 lei cu TVA inculs pentru fiecare locuinta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice
Anunt expirat