sausau

Harta Adauga

Comuna Berceni, intrare, 500 m centura, vila P+1,

104.500 €

Berceni, ieri, 19:00

Descriere anunt

vila deosebita in ansamblu nou la intrare in Com. Berceni, P+1, 4 camere, curte in proprietate disponibila pentru mutare imediata, toate facilitatile in proximitate, pozitie excelenta, acte gata

Detalii suplimentare

Vila propusa spre vanzare este disponibila imediat, dispune de infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun.Ansamblul este la intrarea in Comuna Berceni la numai 500 m de Centura Bucurestiului.

Are o suprafata utila de 96.60 mp si o compartimentare generoasa astfel incat spatiul interior sa fie cat mai util.Locuitorii vor beneficia de doua locuri de parcare in curtea imobilului si de o curte proprie separata in suprafata de 155 mp.

Imobilul este pozitionat pe doua nivele ( P+1 ), dispune de o compartimentare moderna, foarte bine gandita, dupa cum urmeaza: Parter – hol acces, camera de zi si doua spatii de depozitare, iar la etajul unu vom gasi trei dormitoare cu baie.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul are structura de rezistenta realizata din beton armat si este compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista apartament: 104.500 EUR + TVA loc parcare inclus

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii
Vezi telefon
ecaterina.popescu@**..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat