sausau

Harta Adauga

Comuna Berceni, Vila 4 camere soseaua principala.

139.000 €

Berceni, azi, 10:46

Descriere anunt

Vila 4 camere, acces la soseaua Principala (1Mai ), Aer conditionat, Incalzire prin pardoseala, statie de incarcat masina electrica, finisaje lux posibilitate de alegere a gresiei si faiantei.

Detalii suplimentare

Vilele au un regim de inaltime de P+1 si dispun de o arhitectura moderna dar si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos, cu dining si terasa exterioara unde se regaseste un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Suprafata construita parter 57 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 15.10 mp/jardiniera terasa 2.10,total construit parter 77.20 mp

Suprafata construita etaj 80.60mp/balcon terasa 5.90 mp,total construit etaj 86.50 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil :124.70 mp

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele smart home, oferite de Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul carora va este permis controlul facil al unor functii importante, ale noii dumneavoastre locuinte, chiar si de la distanta.

Este inclusa in oferta de achizitie si o statie de incarcare electrica a automobilului dumneavoastra, pentru fiecare imobil in parte, conceputa special pentru Quantum Garden Villas, de catre cel mai mare producator international si anume, Victron Energy.

Vilele mai au ca dotare standard un sistem dublu de racire inteligent tip aer conditionat rezidential de la HYUNDAI, model HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice
Vezi telefon
grigore_stelian@****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat