Harta Adauga

Corbeanca, Laguna Albastra,

279.900 €

Corbeanca, 08 oct, 17:21

Descriere anunt

va propunem spre vanzare un proiect de casa individuala in zona Corbeanca - Laguna Albastra vedere lac, edificat pe un teren de 460 mp cu vedere la lac. Vila se preda finisata la cheie, bransata la toate utilitatile. Gasesti in imediata vecinatate a imobilului, facilitati pentru o viata armonioasa: scoli si gradinite cu prestigiu (Scoala Americana, Cambridge, Scoala Mark Twain SI Olga Gudynn), dar si shopping-centers (Baneasa Shopping City), centre commerciale (Lidl si Mega Image) si mijloace de transport in comun, Aeroport Otopeni, gradina zoologica pentru independenta juniorilor tai. Proprietate dispune de 2 locuri de parcare, amplasate chiar in fata casei. Proprietatea are un amplsament ideal, ferit de traficul auto si cu o vedere libera catre lac. Casa este construita in regim P+1, compartimentata astfel; Parterul este compus dintr-un living spatios si extrem de luminos, spatiul ideal unde familia impartaseste momente magice impreuna. In zona de luat masa, cina in familie sau masa cu prietenii, se traiesc cu intensitate si bucurie. Bucataria este versatila, si pliaza pe fiecare profil in parte. De asemenea, la parter se regaseste si un birou, in cazul in care activitatea ta are nevoie de un spatiu in care sa te concentrezi. Aici se regasesc un spatiu tehnic, holul, grupul sanitar. Etajul unu este adaptat "spatiilor personale" si cuprinde cele 3 dormitoare individuale generoase, dotate cu bai si dressing, unde fiecare membru al familiei se va bucura de spatiu personal.inaltimea camerelor 3 m. Vila este construia pe structura: zidarie, caramida tip Porotherm de 30cm cu izolatie termica exterioara de 10cm. Tamplaria este Salamander, geam termoizolant tripan 6 camere pentru ferestre, usile culisante iesirea spre terasa. Un detaliu important sunt hidroizolatiile si termoizolatiile la terase, precum si placarea teraselor in sistem flotant. Balustrada balcoanelor este din sticla laminata de 8.2.8mm, montat in profil aluminiu tip "U". Usa de la intrarea in casa este metalica. La interior, instalatiile termice cuprind incalzire in pardoseala sistem marca UPONOR Smart S - control 8 zone independente si distribuitoare etaje. Centrala termica este marca Ariston 35KW sau echivalent, Confortul termic este obtinut si datorita sistemului de incalzire prin pardoseala, pe fiecare etaj. Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie si panouri solare.

Detalii suplimentare

Sistemul de fundare este realizat din fundatii continue din beton armat , stalpi si pereti.

Sistemul structural al casei este realizat dintr-o structura de tip cadre de beton armat format din stalpi de beton armat .

Zidurile exterioare 25CM si cele care separa camerele DE15 CM sunt realizate din caramida eficienta . Terasele necirculabile sunt termoizolate cu polistiren extrudat de 10 cm . In pretul vilei sunt incluse finisajele pentru bai , pentru scara interioara, usile ,parchetul,gresie si faianta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Gradina
Piscina
Porti electrice
Sistem irigatii
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!