sausau

Harta Adauga

Cum sa cumperi o casa la pret de apartament Prelungirea Ghencea

69.900 €

Ilfov, ieri, 14:18

Descriere anunt

Ti-ai imaginat cum ar fi sa renunti la traiul la comun cu zeci sau poate sute de vecini cu pareri diferite? Te vezi intr-o casa doar a ta, cu loc de parcare in proprietate si curte si pentru care sa platesti mai putin decat pentru un apartament?

Daca ai gasit raspuns la intrebarile: "Ce imi doresc de la viitoarea mea casa?", "Cat spatiu imi este necesar?", "Am propriul loc de parcare?" sau "Am o curte a mea si liniste pentru familia mea?", atunci vino sa te convingi ca ai gasit ceea ce-ti trebuie!

Nu de putine ori sunt intrebat la telefon daca prezentarea proprietatii cu date si fotografii este reala. Inteleg perfect frustrarea rezultata din cautari asidue si vizionari dezamagitoare datorate inadvertentelor constatate intre mediul online si realitatea din teren.

Prin urmare iti prezint acest mini-cartier de case insiruite in care linistea este suverana si incep cu cateva detalii tehnice:

Zona: Prelungirea Ghencea - Str. Topaz 49-53D, Bragadiru

Pret vanzare: 69.900 EUR

Numar nivele: P+E+pod locuibil

Numar camere: 3

Numar dormitoare: 2

Compartimentare: decomandat

Suprafata utila totala: 112,80 mp

Suprafata utila: 96,85 mp

Anul constructiei: 2019

Suprafata teren: 140 mp

 Facilitati:

- zona retrasa si linistita in mini-cartier rezidential, cu acces prin poarta automata

- mini-curte cu gazon, imprejmuita cu gard de lemn

- 1 loc de parcare in proprietate

- terasa exterioara

- acces rapid catre Prelungirea Ghencea, Sos. Alexandriei, Leroy Merlin, Penny Market, Mega Image.

Asadar ne aflam intr-un mini-cartier deosebit de cochet de pe str. Topaz, la numarul 49-53D (punct reper Avatar Ballroom sau str. Cristalului), ce dispune de 6 case insiruite structurate pe parter, etaj si pod locuibil. Intrand putin in detalii, va pot spune ca cele 4 case ramase sunt structurate astfel:

Parter

- cu acces din curtea comuna in care se gaseste si propriul loc de parcare si iesire in curtea proprie de cca 30 mp din spate, zona de parter se compune dintr-un hol generos din care porneste scara de acces catre etaj, un living luminos, o bucatarie mare si o baie cu cabina de dus;

Etaj

- decomandat, cu doua dormitoare mari (17 respectiv 19 mp) dintre care unul cu camera-dressing si o baie generoasa, echipata complet;

Pod

- locuibil dar neamenajat, cu acces pe scara de beton si placata cu gresie. Podul in suprafata de cca 50 mp (open space), construit din caramida BCA si centuri de beton si avand instalatiile de alimentare cu apa si caldura aduse pe pozitii.

Din punct de vedere structural, casele au fost construite pe cadre de beton si inchideri interioare si exterioare cu pereti din caramida. Finisajele si dotarile pentru livrarea la cheie a fiecarei unitati se compun din parchet laminat, gresie si faianta in bai si bucatarie, usi de interior celulare, usa metalica de exterior (fata) si PVC spre curtea din spate, centrala termica si instalatiile aferente montate in pardoseala, bai echipate cu toate obiectele sanitare. Adaug faptul ca exista si varianta in care cumparatorul poate opta pentru alegerea finisajelor in acest sens dezvoltatorul punand la dispozitie suma de 50 lei/mp de gresie, faianta si parchet, pentru achizitionarea acestora (o casa este finisata "la cheie", celelalte 3 fiind "la alb" si pregatite pentru montarea finisajelor).

Un aspect deosebit de important de mentionat este acela ca in cartier sunt functionale toate utilitatile (curent electric, canalizare, gaze naturale, put cu hidrofor pentru apa curenta).

Certificare energetica clasa A.

Cu exceptia faptului ca raportul calitate/pret este unul excelent, as prefera sa discutam restul detaliilor telefonic si la fata locului. Pentru a stabilii aceste aspecte, va rog sa ma contactati telefonic oricand:

- de Luni pana Vineri - intre orele 09.00 - 18.00;

- Sambata - intre orele 10.00 - 14.00.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Vezi telefon
ionut.stancu@*****.r..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona