Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
700.000 €
Bucuresti 13:35
...
1.980 €
Bucuresti 11:33
...
379.000 €
Bucuresti 11:04

Anunt inactiv

Cutitul de Argint, proprietate mixta, birouri - rezidenta, metrou

2.200.000 €

Cutitul de Argint, proprietate mixta, birouri - rezidenta, metrou

2.200.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 963 mp Teren 800 mp An 1960 23 camere La cheie M 11 min.
Descriere
Va prezentam in exclusivitate o proprietate interesanta, cu dubla deschidere, mixta - spatii birouri si rezidenta, pozitionata excelent intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol, pe un teren in suprafata de peste 1400 mp.
Este o proprietate versatila - ideala pentru a imbina activitatea profesionala si totodata de a a avea in proximitate o rezidenta cu facilitati premium, de lux, intr-o zona verde, centrala, a Bucurestiului.
Zona de birouri - compusa din 2 cladiri distincte - este pozitionata stradal, cu acces direct din Calea Serban- Voda, existand posibilitatea parcarii a mai multor auroturisme (peste 10 locuri de parcare), atat in interiorul proprietatii, cat si in exteriorul ei.
Beneficiaza de tot confortul necesar unor birouri cu dotari complete, inclusiv mobilier: peste 15 birouri si sali de conferinte, grupuri sanitare, terase amenajate exterioare, loc de servit masa, luminozitate placuta, gresie, geamuri termopan, etc.

Zona rezidentiala - de peste 490 mpu, satisface nevoile unei rezidente de lux, fiind prevazuta cu teren si gradina proprie, amenajata cu flori si arbusti decorativi, view superb al zonei si al Parcului Carol, acces pe terasa, in zona unui pavilion inchis de 50mp cu semineu functional, mare, pe lemne, acces catre o piscina interioara, incalzita si inchisa, 4m/10m, cu sistem performant de recirculare si tratare a apei, acces catre o zona de bar.
Alte dotari: mobilier din lemn masiv, bucatarii complet utilate si mobilate, multiple aparate de aer conditionat Daikin, centrale termice pe gaz, distribuite la nivel de etaj pentru optimizarea costurilor asociate, etc
Compartimentarea este de tip D+P+Et+Pod (podul este amenajat si se poate utiliza atat ca spatiu depozitare cat si ca o zona hobby).
Zona rezidentiala include un acces separat fata de zona de birouri si de asemenea are prevazuta si o zona distincta - aproximativ 25mp - pentru un padock conceput special pentru acomodarea catelului de companie al familiei.
Mai multe detalii si informatii pot fi oferite telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Terasa
567 vizualizari Bucuresti 27 Mar, 14:25
Statii metrou
Tineretului 11 min
Piața Unirii 1 19 min
Piața Unirii 2 (M1, M2) 21 min
Statii STB
Parcul Carol I 3 min
Gramont 8 min
Autogara Filaret 11 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..
Anunt inactiv