sausau

Harta Adauga

De vanzare casa spatiu comercial, aprox 350 mp Calarasi, Piata Mare,

99.999 €

Calarasi, 02 dec, 14:16

Descriere anunt

OFERTA EXCLUSIVA.

Va prezint spre vanzare in Exclusivitate O casa cu 4 camere (P 1), impreuna cu un Spatiu Comercial P 1 in Orasul Calarasi, Vis-a-vis de Piata Mare, pe Str. Sfantul Nicolae 55.

In momentul de fata curtea este atipica, in sensul ca este acoperita integral si transformata intr-un spatiu unitar cu casa si spatiul comercial. Aproximativ 350mp.

Curtea are acoperisul din tabla cu panouri tip sandwich, iar in functie de preferintele noului proprietar aceasta se poate descoperi si se revine la curtea initiala in aer liber.

Toata suprafata construita a fost gandita si folosita ca un spatiu comercial imens, supermarket, iar etajul casei a fost folosit ca spatiu de birouri.

In functie de preferintele noului proprietar spatiul se poate modifica sau nu.

Suprafata totala a terenului este de 371mp.

Spatiul comercial este P 1 si are o suprafata de totala de 108mp (54mp/etaj).

Casa este situata la spatele spatiului comercial , este P 1 si are suprafata totala de 120mp (60mp/etaj).

Casa este compusa din 3 camere la etaj, 2 bai (una la parter si una la etaj), pivnita, pod care poate fi folosit ca spatiu de depozitare, un balcon, la parter se poate amenaja un living si bucatarie.

Dotari: 7 aparate de Aer Conditionat, 2 centrale termice pe gaz, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie din pvc, usi de interior din tamplarie pvc, scari, mana curenta din inox, usa metalica.

In vecinatate gasim: Piata Mare, diverse restaurante, pub-uri

Pret de vanzare: 99.999 euro.

Anunt expirat