sausau

Harta Adauga

Snagov Domeniu cu 2 case superbe pentru 2 familii - Parc propriu si teren de 5000 mp

1.490.000 €

Ilfov, 24 oct, 09:35

Descriere anunt

De cat timp cauti o proprietate mare, care sa poata cuprinde familia ta extinsa?

De cat timp visezi la o proprietate care sa-ti ofere si apropiere fata de ceilalti membri, dar si suficienta intimidate pentru fiecare?

Dureaza de ceva timp, nu-i asa? Astfel de proprietati nu sunt intalnite la tot pasul.

Daca ai raspuns “da” la ultima intrebare, atunci te rog citeste mai departe. Ceea ce iti voi spune s-ar putea sa te intereseze, deoarece este vorba de ceva cu totul special.

Imagineaza-ti:

Un Domeniu al tau si al familiei tale, la Snagov, departe de vuietul Bucurestiului, dar suficient de aproape cat sa nu te simti rupt de oras. 5000 de metri patrati de verdeata si gradina, unde tu si familia ta aveti linistea dorita.

Pe acest teren imens, vei gasi doua case ce pot cuprinde pe toti cei care fac parte din familie.

ATENTIE!

Vorbesc de doua case echivalente, cu pondere egala. Nimeni nu se va simti dezavantajat pentru ca locuieste in “casa mica”. Nu-i asa ca nu intalnesti des un asemenea aranjament?

Si totusi...este totusi posibil ca aceasta proprietate sa nu fie pentru tine, daca cumva iti doresti neaparat ca terenul sa fie situat la lac, si crezi ca nu poti trai fara acest lucru. Atunci, te rog mult nu pierde timpul sa citesti mai departe despre toate extra avantajele pe care ti le ofera aceasta proprietate unica. Dar, ce bine ca suntem cu totii diferiti.

Insa, daca tu crezi ca ti-ar fi potrivita, iata cateva detalii:

Accesul este extrem de facil. Soseaua Snagov (101B) te duce direct la poarta de intrare pe acest domeniu, fara ocolisuri pe stradute. Cu toate acestea, traficul nu te va deranja deoarece proprietatea este retrasa de la acest drum mai circulat, departe de zgomot.

Odata ce ai intrat pe Domeniu, vei vedea ca marimea acestuia este intr-adevar impresionanta. Vecinii sunt suficient de departe pentru a fi ferit de priviri indiscrete, iar suprafata terenului lasa loc pentru o gradina superba, parcul tau personal.

Hai sa vezi ce altceva iti ofera aceasta proprietate atat de speciala!

• Casa 1:

In momentul in care intri in prima dintre case (cu suprafata utila de 530mp), spatiul oferit privirii iti taie pur si simplu respiratia. Din vestibul se deschide o zona de zi imensa, de 135mp, ce se inalta pe doua nivele.

Peretele din sticla ce da spre gradina creeaza acea minunata senzatie de inauntru- inafara, tu putand sa cuprinzi cu privirea atat acest spatiu spectaculos, cat si intinderea gazonului.

Felul in care a fost conceputa casa de catre architect creeaza un parcurs, tot spatiul fiind fluid, deschis, generos, nimic nu te inchisteaza.

In prelungirea livingului, se gaseste un spatiu pentru relaxare impreuna cu prietenii si familia, cu o masa de biliard (Snooker pentru cunoscatori) realizata pe comanda speciala, fiind placata cu foita de aur, atat ea cat si tacurile pentru joc.

Locul de luat masa este foarte amplu, putand sa cuprinda o masa de zece sau chiar douasprezece persoane. Mesenii vor manca la lumina calda a aplicelor de pe perete, decorate si ele cu foita de metal nobil, in timp ce privesc spre parcul tau personal, luminat seara de felinarele ce strajuiesc poteca.

Bucataria casei poate fi deschisa sau inchisa, datorita usilor glisante ce o separa de sufragerie. O insula mare permite membrilor familiei, sau prietenilor, sa se adune in jurul ei in timp ce mancarea este pregatita, umpland spatiul de arome. Culoarea nuc a mobilierului din lemn masiv este echilibrata de rozul delicat al blaturilor din granit.

O caracteristica bine gandita a acestei zone este intrarea secundara, cu baie proprie si depozitare mare, ce permite accesul personalului domestic fara a deranja restul casei.

Odata ce ziua a luat sfarsit, familia se poate retrage la culcare.

Zona matrimoniala a parterului ,cu suprafata utila de 41mp, cuprinde un dormitor larg, prin al carui perete vitrat patrunde lumina aurie a diminetii, dinspre est. Tamplaria intregii case este produsa de firma Schuco, cu geam tripan, ceea ce asigura izolatia atat fonica, cat si termica. Un dressing bine impartit si o baie cu cada si chiuveta dubla completeaza aceasta zona.

Este necesar ca un musafir sa ramana peste noapte? Nicio problema! Tot aici vei gasi un dormitor de oaspeti, cu baia proprie, astfel incat restul casei nu va fi deranjat de prezenta altcuiva.

Sa mergem mai departe, urcand scarile ample ce duc spre etaj.

Ce spectacol ofera supanta! Din acest balcon interior cu suprafata de 58mp ai o privire de ansamblu a intregului spatiu de dedesubt. Metalul balustradei din fier forjat, cu discrete accente de culoarea bronzului, prinde si reflecta lumina ce intra prin cele trei ferestre de tip Velux din acoperis.

Iti doresti o bibliotec

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica

Optiuni exterior

Garaj
Piscina
Anunt expirat