Harta Adauga

Ganeasa, Ilfov (intre Afumati - Branesti)

167.000 €

Ganeasa, 21 nov, 10:35

Descriere anunt

Casa P+1 langa Bucuresti (Ganeasa - 19km de Piata Universitatii), 162mp s. construita, acces rapid Pipera, Baneasa, Colentina, Pantelimon), living + 3 dormitoare, 3 bai, 874 mp teren, magazie, garaj.

Detalii suplimentare

Locatia propusa - Ganeasa - este o perla de putini cunoscuta. Amplasata intre 3 paduri, comuna beneficiaza de aer de cea mai buna calitate si de multiple posibilitati de recreere (bicicleta, trekking, echitatie, pescuit etc).

Este aflata la mica distanta de Piata Universitatii (19 km) si foarte bine conectata, atat direct spre zona centrala a capitalei, cat si spre zona Bucuresti-Nord (Pipera sau Baneasa, via DNCB, 2 benzi /sens si/sau A3 - 20 minute) sau zona Bucuresti-Est (prin padurea Pantelimon), cu iesire rapida la A3 (Bucuresti-Ploiesti), A2 (Bucuresti-Constanta) precum si la DN1, DN2, DN3. Ganeasa face parte din zona metropolitana Bucuresti si este deservita inclusiv de transport public (legaturi autobuz directe spre Bucuresti, linii 417, 403). Localitati invecinate: Afumati / Voluntari / Moara Domneasca / Branesti.

Locuinta este de tip P+1 (plus pod) si are amprenta la sol 81 mp. Parterul are 59 mp utili (plus terase 21 mp), in principal distribuiti in living-ul de 33 mp, bucataria de 12 mp, un hol si o baie.

Etajul are 55 mp utili (plus 18 mp balcoane), impartiti in 3 dormitoare si 2 bai. In pod se mai poate amenaja spatiu de locuit (exista deja ferestre de mansarda Velux). Doua dintre dormitoare au spatii dedicate pentru dressing-uri. Usile interioare sunt din lemn masiv, parchetul este triplu-stratificat, tamplaria - termopan. Casa se vinde complet mobilata si utilata si constituie o excelenta investitie mai ales in contextul inflationist din prezent.

Constructia a fost finalizata in anul 2009, si este cu structura de rezistenta din grinzi de beton armat cu pereti de caramida tip Poroterm, plus izolatie polistiren 3cm.

Utilitati: curent trifazic, reteaua de comunala de apa (exista si un put - acoperit, neutilizat), fosa septica. Este disponibil cablu/internet prin fibra optica RCS&RDS sau Telekom (Orange). Acoperire mobil 4G. Apa calda menajera de la panouri solare si/sau boiler electric. Au fost demarate si lucrari de bransare la reteaua de gaze naturale (distanta: 200 metri, fara costuri). Incalzire cu centrala electrica si semineu pe lemne elegant & functional (construit din placi de silicat de calciu - nu din rigips izolat cu vata minerala!).

Terenul total are 874 mp (valoarea terenului este de aproximativ 48 mii euro) cu deschidere 21 m la strada perfect asfaltata. Pe teren se mai gasesc o magazie precum si o terasa acoperita (parcare - 2 locuri), ambele conectate la reteaua electrica. Pe teren au fost plantate atat plante decorative (magnolii, liliac, iasomie, brad, tei, mesteceni, trandafiri, bujori, lavanda, menta, alte flori) cat si cativa butuci de vita de vie si pomi fructiferi (pruni, visini, meri, peri) care asigura suficiente colturi umbroase pentru zile tihnite de vara. Pe un teren nou, ar fi necesari 15-20 ani pentru ca arbori proaspat plantati sa atinga un asemenea nivel de maturitate.

Excelente posibilitati de amplasare sisteme fotovoltaice (exista suprafete mari cu expunere sudica, fara obstructii).

Padurea este la numai 180 metri de proprietate.

Poarta de acces pe proprietate este cu actionare Hörmann (telecomanda).

Pret negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Vezi telefon
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!