Harta Adauga

Ghermanesti, Ilfov,

233.835 €

Snagov, ieri, 09:09

Descriere anunt

Designul elegant, cu finisaje de inalta calitate creeaza o atmosfera distinsa si rafinata unde va veti bucura din plin de avantajele unei locuinte cu acces facil spre Bucuresti.

Detalii suplimentare

Un avantaj major este amplasarea cu acces facil stradal care permite ajungerea usoara in Bucuresti sau catre aeroport. Pozitia excelenta permite accesul rapid si spre statiunile montane.

Suprafata construita a imobilului este de 116,50 mp, iar suprafata totala a terenului fiind de 683 mp din care 567 mp raman curte libera. Curtea este amenajata cu peluza, alei circulatie, trotuar perimetral, loc parcare exterior.

Accesul pe proprietate se face prin 2 zone distincte, putand fi pietonal direct din sos Ghermanesti, fie atat pietonal cat si auto din strada Intrarea Tismana.

Imobilul beneficiaza de racorduri si bransamente individuale la toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, apa si canalizare legate la reteaua comunala, cablu TV si internet. De asemenea, exista instalatie iluminat exterior cu fotocelula si un tablou electric pentru consumatorii exteriori.

Locuinta unifamiliala ofera 2 dormitoare, 1 living generos, bucatarie, baie si anexe (hol, camera tehnica), avand o arhitectura moderna, cu suprafete vitrate generoase.Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC, culoare gri, cu 5 camere de rupere a puntii termice si geam tripan producator Salamander.

Dispune si de un pod pentru depozitare cu o suprafata de aproximativ 40 mp.

Instalatiile CCTV (DVR cu 4 camere exterioare), instalatia alarma tip Paradox Digiplex si instalatia videointerfon cu 2 posturi exterioare ofera pe langa securitate si control asupra persoanelor care vor sa intre pe proprietate.

Camerele sunt dotate cu incalzire in pardoseala cu reglare individuala. Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare apa calda menajera este de la producatorul Ferroli.

Pardoselile sunt din gresie ceramica antiderapanta si parchet. Acoperisul este de tip sarpanta, iar invelitoarea din tigla metalica este culoarea gri de la producatorul Top Profil.

O terasa generoasa, acoperita, in suprafata de 19,63 mp, completeaza imobilul pentru a admira rasariturile si apusurile, privelistea gradinii creand un tablou viu, fiind locul perfect de relaxare cu familia sau prietenii. Fatada este finisata cu tencuiala decorativa culoare gri deschis. Terasa si treptele de acces sunt finisate cu placaj ceramic de tip compozit.

Fiecare detaliu a fost bine gandit fiind o casa cu personalitate care reflecta gustul si nevoile unei familii moderne.

Sistemul constructiv este realizat din structura metalica. Fundatiile sunt din beton de tip fundatii continue

Inchiderile exterioare si compartimentarile interioare

Inchiderile exterioare sunt realizate din sistem de inchidere cu placi de fibrocement si termoizolate la mijloc cu grosimea inchiderilor de 30cm, termoizolate spre exterior cu polistiren expandat cu grosimea de 15cm. Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC, culoare gri, cu 5 camere de rupere a puntii termice si geam tripan producator Salamander. Compartimentarile interioare sunt realizate din inchideri pe structura metalica si gips carton dublu placat cu grosimea de 15cm.

Finisaje interioare

Pardoseli – gresie ceramica antiderapanta in spatiile umede si parchet in zonele de locuit. Pereti si tavane – vopsea lavabila tip vinarom.

Finisaje exterioare

Fatada este finisata cu tencuiala decorativa culoare gri deschis

Terasa si treptele de acces sunt finisaje cu placaj ceramic de tip compozit

Acoperisul si invelitoarea

Acoperisul este de tip sarpanta, iar invelitoarea din tigla metalica, culoarea gri RAL 7024 mat producator Top Profil

Instalatii sanitare

Instalatii sanitare pentru alimentare cu apa si canalizare:

Conducte de alimentare cu apa rece realizate din PPR

Conducte alimenatre apa calda realizate din PPR compozit

Conducte pentru alimentare cu apa rece exterioare realizate din PEHD

Conducte pentru canalizare interioara realizate din PP

Conducte pentru canalizare exterioare PVC - SN4

Instalatii termice

Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare apa calda menajera 35KW producator Ferroli

Incalzire in pardoseala cu control pe fiecare incapere

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice
Vezi telefon
oana.florea@*****.co..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!