Harta Adauga

Lacul Morii, cladire cu vedere la lac, ideal clinica, azil, ApartHotel, parcare, metrou

Bucuresti, 19 oct, 17:03

Descriere anunt

Va prezentam in exclusivitate un imobil finalizat si receptionat in 2007, situat chiar pe malul Lacului Morii, ce beneficiaza pe langa o vedere directa, frontala la lac si de o amplasare optima privind accesul facil catre bulevarde mari, metrou, si mijloace de transport - fiind situat la cateva minute de nodul rutier dintre Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei, zona pasajului Ciurel.

Cladirea are o amprenta de peste 390mp si o pozitionare optimizata, astfel incat fiecare spatiu/camera sa beneficieze de privelistea deosebita oferita de Lacul Morii.

Totodata imobilul dispune de un acces pe nivel optimizat - existand prevazute 4 case a scarii si o flexibilitate privind zonele de amplasare a lifturilor - in functie de nevoi si dimensiuni - atat in interiorul cladirii, cat si pe exteriorul ei.

Din punct de vedere structural: imobilul este de tip S+P+3E+Pod si are o suprafata construita totala de peste 1430 mp, distribuita astfel

- la subsol sunt aprox 350 mp construiti - fiind prevazute spatii tehnice de aprox. 80 mp si o zona open-space, multifunctionala de 173 mp

- la parter exista o zona open-space de aprox. 108 mp si un alt spatiu de 188 mp unde este amplasata o piscina de 102 mp.

- la etajele 1, 2 si 3 - exista cate 9 dormitoare pe fiecare nivel, cu suprafete cuprinse intre 17 si 23 mp, fiecare camera fiind deservita de baie proprie si dressing cu suprafate cuprinse intre 6 si 12 mp; si cate o terasa proprie cu vedere minunata la lac.

- podul are si el o suprafata generoasa, aprox 200mp - fiind pe o placa de beton ofera flexibilitate in utilizare si amenajare, in functie de cerintele viitorilor proprietari

Spatiile deschise generoase, pozitia fata de lac si dispunerea liniara a dormitoarelor recomanda cladirea atat pentru activitati medicale, azil - ingrijire batrani sau clinici de recuperare, cat si pentru aparthoteluri sau cladire cu spatii de birouri/cabinete.

Pentru mai multe informatii, va stau cu drag la dispozitie.

Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!