sausau

Harta Adauga

Oportunitate, Militari metrou, pret redus

295.000 €

Bucuresti, 24 iul, 09:47

Descriere anunt

Bine ai venit acasa in Militari !

Catoma Property Invest are placerea de a va oferi spre vanzare un imobil - vila in zona Militari, aflat in imediata proximitate a metroului Pacii.

CONSTRUCTIE relativ NOUA ( 2013-2014 ), realizata cu un imens simt de raspundere, cu un mare grad de REZISTENTA, integral CARAMIDA si BETON.

Pentru transparenta, proprietarul detine imagini si documente ce reflecta clar stadiile constructiei si confirma simtul mare de raspundere al prezentului imobil.

Parter + etaj + mansarda ( pod in acte ) cu cca 120 mp utili pe nivel, un total de 9 camere, 5 dormitoare, toate cu grup sanitar si dressing aferent, bucatarie generoasa cu acces direct catre dinning, terasa inchisa si curte.

TEREN complet de 450 MP pe care exista amprenta casei de 120 MP si ce detine o deschidere la strada de cca. 16 ML.

Curte betonata si cu spatii mari verzi, loc de gratar/barbeque, acces poarta cu sistem pregatit pentru automatizare, posibilitatea parcarii a 4-5 autoturisme.

Prezenta oferta se diferentiaza clar in piata, datorita pozitiei retrase de bulevard ( drum inchis - siguranta/confort ), acces facil catre METROU si alte mijloace de transport in comun, teren generos, imobil trainic ca aspect si constructie, finisaje de o calitate superioara, costuri reduse de intretinere, facilitati multiple in zona ( scoli/gradinite, centre comerciale, etc ). Imaginile corespund 100 % realitatii si denota stadiul actual al ofertei.

Imobilul se prezinta admirabil si este pretabil celor interesati de o locuinta deja disponibila pentru mutare.

Nu necesita nici macar cosmetizarea ulterioara cumpararii.

Pretul expus a fost negociat cu speranta incheierii unei tranzactii intr-un timp relativ scurt si reflecta interesul real al proprietarului pentru vanzare.

Prezenta oferta se afla sub REPREZENTARE EXCLUSIVA Catoma Property Invest.

Broker exclusiv - Florin TOMA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Anunt expirat