sausau

Harta Adauga

Oras Pantelimon casa 7 camere

195.000 €

Pantelimon, 07 dec, 11:34

Descriere anunt

Casa cu 7 camere ce este dispusa astfel, p+e+m si detine aproximativ 300 mp utili. Terenul aferent proprietatii cu tot cu amprenta casei (122 mp), este de 500 mp. Gradina.

Detalii suplimentare

O casa ca o poveste de Craciun. Un peisaj idilic si linistit. Poti gasi aici acel confort al spatiului si acea savoare si dulceata a miresmelor calde, ce te imbratiseaza in energia protectiei, sigurantei si confortului.

O destinatie care se integreaza perfect nevoilor imobiliare versatile. Poti fie sa locuiesti in ea si sa fie casa familiei si sanctuarul caminului tau intim sau poate fi acel spectacol de manifestare vizionar in paradigma unei afaceri. Aici pot fi incluse: gradinita, afterschool, clinica medicala, azil de batrani, minihotel, etc...

Casa este dispusa astfel, P+E+M si detine aproximativ 300 mp utili. Terenul aferent proprietatii cu tot cu amprenta casei (122 mp), este de 500 mp. Gradina este o oaza de libertate si deschidere, amplificand generozitatea confortului si al echilibrului ce il ofera aceasta proprietate. 7 camere, 5 bai, bucatarie spatioasa, terasa, 2 balcoane, spatii de depozitare, holuri si casa scarii bine amplasate, ferestre mari si luminoase.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Gradina
Anunt expirat