sausau

Harta Adauga

Pantelimon,

177.310 €

Cernica, 23 nov, 15:59

Descriere anunt

oferta promotionala, vile tip duplex in Pantelimon, ansamblul rezidential Cernica Residence;

Detalii suplimentare

Prin calitatea constructiilor, dezvoltatorii au creat vile si apartamente cu un standard ridicat de confort care sa iti ofere siguranta si liniste.

Complexul rezidential Cernica Residence este construit special pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de o casa doar a voastra, intr-o oaza de liniste, aproape de pacea naturii oferite de Padurea si lacul Cernica.

Chiar daca urmaresti sa iti achizitionezi prima casa sau doar cauti o noua locuinta, apartamentele din complexul Cernica Residence iti pot oferi ceea ce cauti.

Cernica Residence este un proiect realizat de importanti dezvoltatori imobiliari din Cernica - Pantelimon, cu cele 5 blocuri construite si peste alte 200 de apartamente vandute.

In prezent, sunt in proces de construire 2 cladiri noi a cate 48 apartamente fiecare si 2 vile ce urmeaza a fi date in folosinta in primavara anului 2022.

Ansamblul Cernica Residence se bucura de o varietate de beneficii. Cel mai important dintre acestea este cu siguranta mediul inconjurator. Te vei bucura de un aer curat si o zona linistita, aproape de lac si padure care doar accentueaza sentimentul de “acasa”.

De asemenea, ansamblul este foarte bine pozitionat si asigura acces facil catre numeroase centre comerciale. Cernica Residence este la doar cateva minute de supermarketuri precum Mega Image si Lidl, dar si mall-urile Cora Pantelimon si Mega Mall.

Un alt factor decizional pentru familii este proximitatea fata de unitatile de invatamant, Cernica Residence avand in apropiere atat scoli, cat si gradinite.

In plus, amplasarea ansamblului ofera acces facil la Spitalul de Urgenta Pantelimon si Spitalul de Urgenta Ilfov.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte pavata
Garaj
Anunt expirat