sausau

Harta Adauga

Peris, Cocioc, zona lacuri,

169.000 €

Peris, 24 iul, 14:10

Descriere anunt

direct proprietar, 0% comision ofer casa Peris P+1+M s.u. 220 m cu bucatarie individuala, living, camara, 3 bai, 3 dormitoare, dressing mansarda 80 m, teren 530 m. Finalizare iulie. Negociabil la cash,

Detalii suplimentare

Dezvoltator cu experienta, va propunem o locuinta la numai 30 minute de centrul Bucurestiului dar cu cea mai mare deschidere spre aer curat, natura si un stil de viata sanatos pe care sa vi-l puteti permite atat aproape de oras cat si in confortul unui peisaj natural superb.

Locuinta se preda complet finalizata "la cheie", cu finisaje premium, incalzire in pardoseala, centrala gaze, panouri solare ce ofera apa calda pe tot parcursul anului, boiler bivalent cu automatizari pentru furnizarea apei calde in tandem cu centrala termica, tamplarie Rehau (Wenge) sistem inteligent de iluminare curte si in casa, porti, gard beton panelat cu teava rectangulara tip "Brie de soleil", utilitati: curent, apa curenta, gaze, fibra optica si cablu tv in fiecare dormitor, mansarda si sufragerie.

Multi oameni care ajung in Peris fara sa fi aflat istoria locului, constata ca aerul este altfel. Una din explicatii este faptul ca localitatea se gaseste pe o insula (ochiurile de apa sunt partial colmatate) inconjurata de un inel de padure, ce la randul lui este inconjurat de ape (Ialomita, lacul Snagov), care reprezinta practic filtre naturale. Aceste lacuri sunt populate cu lebede si pasari salbatice pe tot timpul anului, o adevarata rezervatie naturala.

Pe unul dintre holurile palatului de la Versoix, ultima resedinta a Regelui Mihai I de Romania, se gaseste o harta pe care sunt marcate cateva locatii. Una dintre ele este Padurea Scrovistea din comuna Peris, in prezent arie naturala protejata formata din peste 2500 ha de padure. Povestea acelei harti este simpla: Regele Carol I a trimis cativa specialisti pentru determinarea calitatii aerului din toata tara. In urma studiilor a fost intocmita o harta, iar Regele a hotarat construirea de resedinte in 3 dintre ele, in cele mai curate 3 localitati. Astfel au fost construite palatele de la Sinaia, Scrovistea si Savirsin (ordinea este data de gradul de puritate al aerului).

Casa se va achizitiona direct de la dezvoltator, 0% comision. Pretul se negociaza consistent la plata cash.

Va asteptam la vizonare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Gradina
Porti electrice
Anunt expirat