Harta Adauga

Pipera, Aviatiei, vila+ piscina, pompe de caldura,

309.000 €

Pipera, 08 dec, 11:21

Descriere anunt

proprietar ofer spre vanzare un imobil nou P+1 in curs de finalizare situat in zona Pipera-Aviatiei, strada Campul Pipera langa ANL Henri Coanda,

Detalii suplimentare

Proprietar ofer spre vanzare un imobil nou P+1 situat in zona Pipera-Aviatiei, strada Campul Pipera langa ANL Henri Coanda.

Imobilul este unul cochet si este compus dintr-un duplex (2case cu fundatie separata)fiecare casa este compusa din 4camere (3dormitoare, 3bai, dressing, camera tehnica, dinning, bucatarie si terasa). Proprietatea prezentata este pregatita pentru alegerea finisajelor interioare de catre client.

Fiecare casa beneficieaza de piscina proprie.

Partitia caselor este una decomandata. Parterul fiecarei case este compus din living, bucatarie, dinning, hol, camera tehnica, baie si terasa. Etajul fiecarei case este compus din 3dormitoare dintre care un dormitor este matrimonial (cu dressing si baie proprie) si o baie care deserveste celelalte doua dormitoare.

Suprafata utila este de aproximativ 170mp.

Suprafata totala a terenului este de aproximativ 600mp din care pentru fiecare casa revine aproximativ 300mp. Suprafata de curte libera pentru fiecare casa este de aproximativ 220mp.

Imobilul va beneficia de finisaje si dotari de calitate superioara cum ar fi pompe de caldura Aer-Apa Mitsubishi, tuburi solare, incalzire in pardoseala pentru fiecare etaj, termostastat de ambient pentru fiecare incapere, gresie/faianta/parchet de calitate superioara, usi calitate superioara, geam termopan cu Profile Rehau Synego 7camere tripan, supraveghere video, s.a.m.d.

Constructia este formata din structura de beton si compartimentari interiore/exterioare din BCA CELCO(Eficienta termica este peste caramida tip Porotherm), vata bazaltica Rockwool Frontrock Max Plus 10cm.

Pretul de vanzare fara finisaje in stadiu actual/la alb este de 309.000E + TVA prima casa si 325.000E + TVA a doua casa (pentru societati nu se aplica TVA)

Preturile de vanzare pentru case cu finisaje la cheie sunt:

Pretul de vanzare pentru vila 1 este de 345.000Euro + TVA (pentru societati nu se aplica TVA)

Pretul de vanzare pentru vila 2 este de 361.000Euro + TVA (pentru societati nu se aplica TVA)

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Piscina
Porti electrice
Vezi telefon
carpatilor.otopeni@*..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!