sausau

Harta Adauga

Pipera, Iancu Nicolae, vila P+2, parcare 2 locuri

490.000 €

Pipera, 27 iul, 07:40

Descriere anunt

Pipera, Erou Iancu Nicolae, Comision 0%, se vinde mobilata si utilata exact ca in poze, regim P+2 Etaje, 5-6 camere, 410 mp curte, amprenta vila 105 mp, poarta electrica, costuri mici intretinere.

Detalii suplimentare

Agentia Topis Imobiliare va prezinta o vila in zona Erou Iancu Nicolae, langa Complexul Rovere, cu 2 locuri de parcare si o curte de 400 mp.

Vila face parte dintr-un complex de 5 vile, cu acces comun si vecini de calitate. Vila este mobilata si utilata modern, are urmatoarea compartimentare:

PARTER:

- Living de 48 mp cu semineu functional, o bucatarie inchisa, mobilata si utilata complet ( 16 mp) cu acces direct catre terasa de 19 mp. La parter este un spatiu mic de depozitare si un grup sanitar.

ETAJ 1:

- Etajul 1 dispune de 3 dormitoare decomandate, 2 grupuri sanitare (dintre care unul este matriomonial);

ETAJ 2:

- Pe langa terasa superba de 65 mp, grup sanitar, o camera in prezent are destinatia de birou (are o suprafata de 17 mp).

PARCARE SUPRATERANA: 2 LOCURI.

VILA SE VINDE MOBILATA SI UTILATA COMPLET. VA MUTATI DOAR CU BAGAJELE!

Vila are o pozitie excelenta fata de magazine, scoli de renume (este langa Mark Twain), sali de sport, spitale private, etc.

Recomandam aceasta splendida vila unei familii cu copii. Aici isi vor gasi cu siguranta linistea si un alt stil de viata.

Strada este asfaltata, iluminata si putin retrasa fata de strada principala Erou Iancu Nicolae.

Agentia Topis Imobiliare va prezinta Vila din zona Pipera (Erou Iancu Nicolae) cu regim de inaltime P+2 Etaje (300 mp utili), 2 locuri de parcare si curte de 400 mp.

Vila a fost construita si finalizata cu o atentie sporita la calitatea materialelor de structura dar si a finisajelor de interior.

Are multa lumina, este bine compartimentata, are finisaje moderne, electrocasnice Miele, centrala termica cu un consum redus ce se transpune in costuri mici lunare de intretinere, chiar si pe timp de iarna.

Vila se vinde mobilata si utilata complet.

Va invitam la o vizionare !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Piscina
Porti electrice
Sistem irigatii
Anunt expirat