sausau

Harta Adauga

Popesti-Leordeni vila 4 cam. P+1+Pod gata de mutat

135.000 €

Popesti - leordeni, 20 ian, 12:32

Descriere anunt

vila 4 camere P+1+Pod in centrul orasului Popesti. Acte gata pentru vanzare. Bransamente individuale la toate utilitatile orasului. Finisaje interioare incluse si mobilier sanitar in bai, la alegere

Detalii suplimentare

Vila propusa spre vanzare este disponibila intr-un nou ansamblu residential.

Ansamblul este finalizat, avem toate actele pentru vanzare!

Locuinta are o suprafata utila de 98 mp si o compartimentare foarte eficienta astfel incat spatiul interior sa fie cat mai util.

Casa este compusa din 4 camere, dupa cum urmeaza: o bucatarie , 3 grupuri sanitare , un living generos, 3 dormitoare ( 2 cu acces in balcon), plus o terasa superba amplasata pe partea din fata a imobilului si curtea amenajata cu pavele si gazon.

Locuinta este formata la parter dintr-un living spatios din care avem acces in curtea proprie, baie, bucatarie si spatiu de depozitare, iar la etajul 1 avem 3 dormitoare luminoase din care 1 dormitor este matrimonial si dispune de baie proprie si zona pentru dressing, cea de-a doua baie .Casa dispune si de pod inalt pentru depozitare.

Aceasta se preda complet finisata si doatata cu: centrala proprie prin condensare si calorifere, usi de interior, tamplarie pvc 5 camere, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare in bai.

Vila beneficiaza de toate utilitatile si anume: apa si canalizare de la reteaua orasului; gaz; curent electric ; iluminat stradal; telefonie, cablu si internet prin fibra optica.

Casa este disponibila pentru mutare rapida!

Acte Gata pentru vanzare!

Achizitionarea se poate realiza si prin credit, se ofera solutii financiare in mod gratuit !

Pentru mai multe detalii, vizionari si alte oferte similare ma puteti contacta telefonic

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Vezi telefon
ecaterina.popescu88@..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat