sausau

Harta Adauga

Popesti Leordeni, vila cu 4 camere, acte gata

137.000 €

Popesti - leordeni, azi, 09:14

Descriere anunt

vila 4 camere de vanzare cu mutare imediata, dispune de 3 dormitoare, hol, 3 baie si 2 balcoane si parcare, se vinde complet finisata cu posibilitatea personalizarii,

Detalii suplimentare

PREZENTARE

Va oferim spre vanzare o vila foarte spatioasa tip duplex P+1+M, construita pe cadre de beton armat si compartimentare din caramida Porotherm cu izolatie de 10 cm, amplasata in cadrul unui ansamblu rezidential cu case, situat intr-o zona linistita, la 2 minute de mers pe jos pana la statia de RATB . Vila are o suprafata utila de 98 mp si 100mp curte, iar mansarda este open space. Locuinta va fi bransata la toate utilitatile si contorizata individual se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi de interior, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geamuri termopan, dispune de centrala termica proprie, calorifere si obiecte sanitare in bai, curte amenajata si loc de parcare.

Acest proiect se afla intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, din orasul Popesti Leordeni.

Localizare si vecinatati:

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB: 439, Maxi-Taxi.

Specificatii tehnice si carateristici:

Imobilul este pozitionat pe doua niveluri ( P+1 ), dispune de o compartimentare moderna, foarte bine gandita, dupa cum urmeaza: Parter – hol acces, bucatarie inchisa, camera de zi cu iesire in gradina, si spatiu de depozitare, iar la etaj vom gasi 3 dormitoare, baie, hol, casa scarii si accesul spre pod pe scara extensibila cu chepeng.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul are structura de rezistenta realizata din beton armat si este compartimentat cu caramida Porotherm de 30 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren expandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa, iar utilitatile sunt contorizate individual.

Vila se preda complet finisata, dotata cu:

centrala proprie de 24 kW;

calorifere;

apometre;

usi de interior import Italia/Spania;

usa intrare antiefractie;

tamplarie PVC 5 camere – Salamander;

geam tripan – Low-E 4 seasons;

glafuri interioare si exterioare;

gresie, faianta si parchet de import;

obiecte sanitare ceramice in bai;

contorizari individuale.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista : 137000 EUR

Se poate achizitiona si prin credit bancar, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, in prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Vezi telefon
cal_182002@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat