Harta Adauga

Prelungirea Ghencea, Cartier Latin, Str. Iernii, Comision 0 %

142.000 €

Bucuresti, 04 oct, 19:22

Descriere anunt

Noua pe piata ! Comision 0 % ! Casa p+1+pod, centrala termica noua, zugravita recent, 2 locuri de parcare in proprietate, libera !

Va prezint spre vanzare o casa situata pe strada Iernii, in apropiere de Cartierul Latin. Accesul se face din Prelungirea Ghencea prin strada Alunului.

Casa este dispusa pe parter, etaj si pod, este contruita in anul 2019 si face parte dintr-un ansamblu de 4 case insiruite. Desi este situata intr-un complex de case insiruite, pozitionarea este excelenta, fiind ultima casa din complex in capatul aleii de acces, ceea ce asigura intimitate si este ferita total de trafic.

Casa are o suprafata de 118,24 mp iar terenul aferent casei este in suprafata de 211 mp. Parterul are o amprenta la sol de 68 mp si este compus dintr-un hol la intrare, o zona de zi formata din living si bucatarie deschisa, un grup sanitar, o terasa inchisa si incalzita care este folosita ca o camera propriu-zisa si inca o terasa exterioara. Etajul este format din doua dormitoare generoase si un grup sanitar. Dormitorul matrimonial are suprafata de 21mp iar al doilea domritor are suprafata de 14,4 mp. Baia etajului are o suprafata de 6,35 mp si beneficiaza de fereastra cu lumina naturala.

Casa este racordata la toate utilitatile : apa curenta, canalizare, gaze naturale, curent electric.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii ( noua, achizitionata in luna Iunie 2022) iar pentru racire sunt instalate 3 aparate de aparate de aer conditionat.

Casa este complet finisata iar peretii au fost zugraviti recent ( iunie 2022). Casa are camerele nemobilate, cu exceptia bucatariei si bailor. Bucataria este mobilata, fara electrocasnice, doar hota este instalata. Baile sunt complet echipate cu obiecte sanitare si mic mobilier de baie.

Constructia are structura din beton, pereti interiori si exteriori din caramida, este termoizolata cu polistiren de 10 cm si acoperita cu tabla Lindab.

Toate ferestrele sunt din geam termopan tripan( 5 camere). Sunt montate rulouri exterioare la toate ferestrele. Casa beneficiaza de supraveghere video si sistem de alarma.

Curtea este amenajata o parte cu pavele si o parte cu cu gazon cu sistem de irigatie si peste 15 mesteceni maturi. Pentru depozitare, in curte s a amenajat o anexa din lemn ce poate fi folosita pentru a depozita suficiente lemne sau echipamente pentru gradinarit. Casa are si un beci si put cu hidrofor( desi este racordata la apa curenta si canalizare, putul poate fi folosit pentru udat gradina).

Casa este ideala pentru o familie. In curte este si un mic loc de joaca care va incanta orice copil :)

Casa beneficiaza de 2 locuri de parcare in proprietate, situate in fata ansamblului de locuinte.

Toate actele sunt disponibile pentru vanzare, casa este libera si disponibila imediat pentru mutat !

Contactati-ma pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari.

In zona , la nici 3 minute de mers pe jos, este un supermarket Mega Image iar statia STB este la Cartierul Latin. Tot in zona, sunt gradnite particulare, after school, scoala Pro Ingenio.

Comisionul pentru cumparator este 0 % !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!