Harta Adauga

Rahova, Sos. Magurele,

350.000 €

Sector 5, 22 nov, 19:25

Descriere anunt

6 camere, P+1+M+Pod, suprafata 280 mp, teren 294 mp, D=16 m, c-tie 2006, renovata 2021, parchet, gresie, faianta, termopan, AC, rulouri exterioare, curte amenajata cu gazon, partial mobilata, terasa,

Detalii suplimentare

Eurocity Estate va propune spre vanzare o vila deosebita, situata in zona Rahova – Alexandriei, in apropiere de Sos. Bucuresti – Magurele, 6 camere, P+1+M+Pod, suprafata totala 280mp, amprenta 95mp, suprafata teren 294mp, deschidere 16ml, constructie 2006, renovata in 2016, 2019 si 2021.

Vila este compartimentata astfel:

Parter: living de 33mp, bucatarie 13mp, baie, camara, debara, hol, vestibule si o terasa acoperita in suprafata de 17mp, iar dedesuptul ei se afla pivnita, unde este montat si hidroforul.

Etaj: 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie, iar dormitorul mai mic a fost ransformat in dressing, baie, hol, 2 balcoane.

Mansarda: living, dormitor, bucatarie amenajata, baie si terasa 10mp.

Podul este inalt si este pretabil pentru depozitare.

Casa este construita din beton, caramida Porotherm, izolata cu polistiren de 10, adaugat apoi de 5, are toate utilitatile, curent trifazic, centrala termica pe gaze Imergas cu tiraj fortat si boiler de 50 litri, costuri mici la utilitati, este foarte bine izolata, are hidrofor, sunt turnate placi de beton intre etaje.

Vila arata foarte bine, este foarte bine ingrijita, are finisaje de calitate, parchet, gresie, faianta, termopan, aparate de aer conditionat, rulouri exterioare, curte amenajata cu gazon, are si o magazine de unelte in curte.

Vila se vinde partial mobilata, este ideala pentru a locui 2 familii, este situata pe o strada privata cu bariere, zona linistita, cu vecini de calitate.

In apropiere se gasesc magazine, Cora Alexandrei, gradinita, scoala, etc.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Sistem irigatii
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!