sausau

Harta Adauga

Rosu ILfov

125.000 €

Chiajna, 19 oct, 00:50

Descriere anunt

AY Residence -Str. Toamnei, nr 2- intre padure si lac. Complex pe 3 hectare cu dublu acces din str Toamnei si din Str Pinului( serviciile din cadrului complexului se vor face doar din aceasta strada)- gradinita cu after school, sala de fitness,magazin MegaImage, teren Squash,Spalatorie,salon de infrumusetare, parc propriu. Cuvantul cu care ne identificam este transparenta totala- viitorii proprietari vor beneficia de certificate ce atesta clasa de beton, analiza structurii de rezistenta, fundatie, tipul si diametrele de fier beton folosit, certitudinea folosirii de aditiv de impermeabilizare a fundatiei si primei placi, etc.

In cadrul complexului sunt 3 tipuri de case

-P+1E+M(neamanajata cu scara din beton)- 125000E, 140000E si 175000E.

In ceea ce priveste executia lucrarilor se folosesc materiale de cea mai buna calitate- caramida antiseismica interior si exterior,pat de balast STancesti cu grad de compactare 98%, structura de fundare de tip TALPA, profil VEKA pasiv,termosistem 100mm,Grafitat, INCALZIRE IN PARDOSEALA. Toate utilitatile -apa, canalizare, trafo electric pt complex, gaz, RDS.

PRIMELE 49 de imobile termen de finalizare 01.06.2022

Detalii suplimentare

Pentru mai multe detalii compartimentare, suprafete camere sau orice alta informatie ne puteti suna sau contacta pe adresa de email delealaura@yahoo.com si va raspundem in cel mai scurt timp
Anunt expirat