sausau

Harta Adauga

Strada Macului, Asfalt, 600m de Bld 1 Mai, Berceni

145.000 €

Berceni, 29 sep, 14:59

Descriere anunt

Vila P+1+Pod, 5 camere, dormitor matrimonial, balcon, camera tehnica, terasa amenajata, 410 mp teren, drum de acces 9 metri asfaltat, la 600 metri de bld 1 Mai, numai asfalt, gaze, curent, fosa, apa.

Detalii suplimentare

Va propun spre vanzare o casa individuala P+1 cu arhitectura moderna mediteraneana, avand o suprafata utila totala de 130 mp (60 mp parter, 70 mp etaj), compartimentata inteligent si practic pentru a asigura desfasurarea unei vieti linistite la numai 15 minute de viata mondena din Bucuresti si la numai 650 metri de Bld 1 Mai.

**Proprietatea beneficiaza de TEREN LIBER de 330 Mp (total 410 mp) ce poate fi amenajat intr-o superba zona de relaxare, cu foisor/gratar/piscina, dupa preferintele fiecaruia.

Vila face parte dintr-un Complex Rezidential Nou compus din 10 unitati locative, avand termen de finalizare decembrie 2021. Casele vor fi predate exact ca in poze, inclusiv pergola aferenta terasei din gradina si sunt compartimentate astfel:

- La parter: living generos de 23 mp cu zona de dinning, bucatarie inchisa de 14 mp, baie completa, dormitor/birou 10 mp, hol + casa scarii. In partea din spate se va regasi terasa de 18 mp acoperita, cu acces atat din living cat si din bucatarie

- La etaj sunt amplasate 2 dormitoare spatioase (14 mp) cu acces la baie (5 mp) si un dormitor matrimonial de 17 mp cu dressing 6 mp, baie 5.5 mp si acces la balcon 4,5 mp, hol + casa scarii.

Casa se vinde ''la cheie'', cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linsitite: centrala termica proprie si calorifere, obiecte sanitare de cea mai buna calitate, gresie, faianta din import, parchet laminat, usa exterioara cu sistem anti-efractie, usi interioare Bella Casa, geamuri termopan.

In cazul in care stadiul constructiei permite, va puteti personaliza finisajele.

Vilele sunt bransate la toate utilitatile orasului: electricitate, gaze naturale, apa din put de mare adancime (18 m, in a doua panza freatica) si canalizare prin fosa.

Pret: 145.000 Euro, disponibil pentru orice modalitate de plata (inclusiv Credit Imobiliar avans 15%)

COMISION 0% - DIRECT DEZVOLTATOR!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Anunt expirat