sausau

Harta Adauga

Teghes. Vila P+1+P langa padurea Codalba,

135.000 €

Domnesti, 29 iul, 02:50

Descriere anunt

Vila chiar langa padurea Codalba, comuna Teghes, constructie noua 2020, compartimentare BCA Ytong, casa avelopata termic, teren 790 mp + 190 mp optional, pret negociabil,

Detalii suplimentare

Vila de vanzare langa padurea Teghes, strada Caminului - Teghes, Constructie noua 2021. Vila se intinde pe 3 nivele : P+1+pod

PARTER - include 2 dormitoare, o bucatarie, camara pentru bucatarie, baie cu geam, o terasa generoasa si camera tehnica.

ETAJUL 1 - include un dormitor matrimonial, baie ,dressing dar si o terasa foarte frumoasa. Terasa are un spatiu generos, iar daca viitorul proprietar doreste, poate transforma o parte din ea intr-o alta camera.

PODUL este un spatiu deschis care poate fi transformat foarte usor in spatiu de relaxare sau depozitare. Este ignifugat complet impotriva incendiilor.

CURTEA are o suprafata totala de 790 de mp din care casa casa are o amprenta de circa 160 mp. Daca cumparatorul doreste o curte mai mare, aceasta se poate mari contracost cu 180 de mp ajung la o suprafata totala de 980 mp

COMPARTIMENTAREA a fost facuta cu BCA Ytong, avand o grosime la peretii exteriori de 25 cm iar la peretii interiori de15 cm.

IZOLATIE TERMICA - Vila a fost izolata termic la exterior cu polistiren de 10 cm dar si la interior tavanul dintre parter si 1 a fost izolat cu strat de vata de sticla cu insertii de aluminiu si polistiren de 10 cm.

INCALZIREA este asigurata de o centrala termica si sistemul de incalzire din pardoseala atat la parter cat si la etaj.

Casa se vinde mobilata si utilata asa cum este in pretul afisat iar daca viitorul comparator nu doreste sa pastreze mobilierul, atunci pretul scade cu 10000 de euro din pretul afisat. Mobila si electrocasnicele sunt complet noi si in garantie.

Strada este asfaltata iar in viitor urmeaza sa fie trasa canalizarea. Casa dispune de o FOSA SEPTICA ECOLOGICA . Datorita compartimentarii interioare a fosei se creeaza un sistem hidraulic care mareste eficienta de decantare cu pana la 65%, astfel se mareste durata de functionare a drenajului.

ACOPERISUL este format din tabla zincata de 0.5mm si are un sistem automatizat de aerisire cu 5 gauri dar si sistem de parazapezi

Toate ferestrele din casa sunt PVC Salamander 4 anotimpuri tripan cu 9 compartimente.

Vila racordata la apa, curent si gaze.

Comision 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Anunt expirat