Harta Adauga

Tunari, Ilfov

169.900 €

Tunari, 21 oct, 11:35

Descriere anunt

casa este noua, finalizata in 2022, cu posibilitatea de locuire imediata si are 113 mp utili distribuiti pe parter si etaj, plus 12 mp in podul accesibil (total 6 camere).

Detalii suplimentare

Parterul este compus din: hol, bucatarie, living, dormitor si baie. Etajul este compus din: dormitor matrimonial cu dressing si baie matrimoniala, 2 dormitoare cu baie si balcon. Pod: open space - posibilitate amenjare camera de hobby/ spatiu de depozitare.

Tamplarie tripan, finisata si partial utilata. Casa este bransata la utilitati: curent, gaz, si are acces la internet, tv. Casa dispune de incalzirea in pardoseala la parter si radiatoare la etaj, iar incalzirea se face pe 5 zone diferite, comandate independent de termostate.

Terenul este de 301 mp, din care curtea are 234 mp utili. Accesul la casa se face printr-o alee betonata, cu gard din beton prefabricat si porti metalice. In curte sunt amenajate 2 locuri de parcare.

Zona centrala - la 3 minute de mers pe jos pana la parc, stadion, gradinita, scoala, piata, supermarket. Ideal pentru familii!

Cartea tehnica a constructiei completata la zi. Documentar foto din timpul executiei. Constructie supravegheata de Inginer Proiectant si Diriginte de Santier.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!