sausau

Harta Adauga

Baba Novac nr 19 A

108.000 €

Bucuresti, 09 iun, 03:10

Descriere anunt

Proprietar, vand apartament 2 camere , de lux, mobilat si utilat , 67 mp construiti, pret 1611 euro/mp , complex Belvedere, parc IOR, transformat in studio de lux.

Mobilat si utilat cu gust si rafinament, totul Mobexpert, bucatarie facuta la comanda, baie de 6 mp, dotat cu masina de spalat, cada, se poate monta si bideu. Blocul este pazit cu camere video in bloc si in lifturi, cu paza umana 24 ore/zi, este la 10 metri de parcul IOR, iar la maxim 50 metri sunt magazine, statia ratb, restaurante, banci, zona modernizata de primaria sector 3, cea mai moderna si curata zona din capitala.

Locuri de parcare la liber, amenajate in spic, de catre primarie. Se vinde mobilata si utilata ca in poze. Vedere superba , libera , aer foarte curat .Nu este zgomot. Se vinde mobilata si utilata ca in poze. Exista acumulatori de rezerva in bloc, daca se opreste curentul lifturile si iluminatul functioneaza.

Detalii suplimentare

Proprietar, vand apartament 2 camere , de lux, mobilat si utilat , 67 mp construiti, pret 1611 euro/mp ,complex Belvedere, parc IOR, transformat in studio de lux. Mobilat si utilat cu gust si rafinament, totul Mobexpert, bucatarie facuta la comanda, baie de 6 mp, dotat cu masina de spalat, cada, se poate monta si bideu. Blocul este pazit cu camere video in bloc si in lifturi, cu paza umana 24 ore/zi, este la 10 metri de parcul IOR, iar la maxim 50 metri sunt magazine, statia ratb, restaurante, banci, zona modernizata de primaria sector 3, cea mai moderna si curata zona din capitala. Locuri de parcare la liber, amenajate in spic, de catre primarie. Se vinde mobilata si utilata ca in poze. Vedere superba , libera , aer foarte curat .Nu este zgomot. Exista acumulatori de rezerva in bloc , daca se opreste curentul lifturile si iluminatul functioneaza.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Anunt expirat