sausau

Harta Adauga

Este ora exacta, e timpul sa investesti eficient langa Km 0

53.200 €

Bucuresti, 11 sep, 21:25

Descriere anunt

Zona: Armeneasca - str. Arcului 14A. Pret: 53.200 EUR. Etaj: D/2. Numar camere: 1. Confort: 1

Compartimentare: decomandat. Suprafata desfasurata: 47,22 mp. Anul constructiei: 1932.

Facilitati:

- zona excelenta, ultracentrala

- bloc tip vila amplasat la 50 m de o artera principala (Armand Calinescu)

- acces facil catre orice zona

- orientare cardinala V-NV, luminozitate ideala

- la 10 min distanta de Centrul Istoric

- I-DE-AL investitie

- vecinatati: Biserica Armeneasca, Pta Rosetti, Universitate, Centrul Vechi, parc Cismigiu

Esti pregatit(a) de o noua achizitie pentru investitie? Ai contul plin? Esti pregatit(a) sa renunti la o parte infima in schimbul unei proprietati cu potential investitional maxim? DACA DA, CITESTE IN CONTINUARE! DACA NU, recomand o noua cautare printre sutele sau chiar miile de apartamente de pe Ultracentral la pret de "dumping", cu fotografii "orientative" si comision de minim 2%!

Inteleg perfect nevoile fiecaruia insa nu sunt (inca) pregatit sa inteleg "turismul imobiliar". Scopul si durata vizitei sunt bine definite atata vreme cat rezultatul este cel scontat: mi-am revazut un prieten drag, am vizitat 3 magazine si am plecat cu perechea potrivita de pantofi, am vizitat muzeul stiind ca este expusa Gioconda pe care mi-am dorit sa o vad inca de la orele de istorie din gimnaziu.

ACUM ESTE MOMENTUL TAU! Momentul in care cauti optimul, momentul in care esti pregatit de o achizitie pe termen lung. Acum este ora exacta!

Povestea garsonierei tip "studio" pe care ti-o prezint este una simpla: se vinde pentru ca si-a facut treaba si se doreste un "next level"!

O achizitie pentru investitie sau gandita chiar ca locuinta proprie, o garsoniera "in trepte" de peste 47 mp utili in "buricul targului", nu poate fi decat alegerea potrivita. Mai ales atunci cand potentialul investitional este maxim dupa o reamenajare si reconfigurare (caci printr-o simpla achizitie a unui mobilier despartitor se poate obtine un living si zona de dormit, la trei trepte mai sus). Cere-mi detalii si iti pun la dispozitie modalitatea prin care poti obtine un randament optim al investitiei (de cca 7%). Oricare dintre variante iti aduce beneficii pe termen lung, atat prin prisma propriului confort cat si prin oportunitatea unei investitii prin care chiria obtinuta sa se poata amortiza in parametri optimi.

Pe scurt, iti pot enumera urmatoarele: este vorba de blocul tip vila cu 4 nivele (D+P+2E) ridicat in perioada interbelica, apartamentul in sine fiind amplasat la demisolul inalt, cu ferestre generoase, avand vedere catre strada Arcului din care se face si accesul prin curtea proprie a imobilului. Decomandata, dispune de orientare cardinala V-NV, este luminoasa, este placata cu parchet din lemn masiv pe suprafata holului de acces si a imensei camere de 31 mp "in trepte", faianta si gresie in chicineta deschisa cu holul si baie, ferestre din sticla termopan si tamplarie PVC.

Altfel, proprietatea este exact asa cum se poate vedea in fotografii. APROPO... in cazul in care ma intrebi daca acestea sunt reale inseamna ca nu ai citit nici pana aici caci altfel ai sti (pentru ca ITI CONFIRM ACUM) ca sunt 100% reale. In plus, daca in acest moment citesti prezentarea proprietatii, inseamna ca este INCA de actualitate. Dar GRABESTE-TE s-o cumperi caci, ITI PROMIT, nu va zabovi mult in piata!

Si, ca un mic bonus inainte de o vizionare la fata locului, iti pot spune ca este pregatita sa primeasca noii locatari (proprietari sau chiriasi in cazul unei investitii - dupa caz), avand urmatoarele caracteristici:

- are o suprafata cu putin peste 47 mp utili;

- este mobilata si utilata partial insa as interveni cu o renovare si redecorare pentru a obtine randamentul maxim (un pret al chiriei in jur de 400 EUR/luna conforma zonei);

- este eleganta si intima in acelasi timp privind din punct de vedere al amplasarii si compartimentarii;

- este independenta din punct de vedere al incalzirii, fiind functionala centrala termica si instalatia aferenta din cupru si radiatoare de otel.

BINE DE STIUT: imobilul este incadrat in categoria de urgenta U2!

Te rog sa ma contactezi oricand, DOAR DACA esti pregatit(a) de o noua aventura... imobiliara, desigur!

P.S. Nu ai nicio obligatie fata de agentie, cu exceptia seriozitatii!!!

Anunt expirat