sausau

Harta Adauga

Metrou Nicolae Teclu, Titan, Pallady, garsoniera,

50.842 €

Bucuresti, 09 nov, 18:33

Descriere anunt

garsoniera este amplasata la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului: Auchan, Metro, Jumbo, Dechatlon, Dedeman si Ikea 2, gradinite, scoli, licee si transport in comun STB.

Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 46.22 mp. Aceasta este alcatuita din 1 living spatios, 1 bucatarie, 1 baie si un balcon.

Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision zero.

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 48.421 Euro + TVA 5%.

Avans 50% la antecontract -50.622 Euro +TVA 5%

Avans 15% la Antecontract -52.823 Euro +TVA 5%.

Sofia Residence este cel mai evoluat proiect dezvoltat pana acum si este o alegere potrivita pentru cei care isi doresc un camin bine compartimentat, de calitate la un pret accesibil!

Un proiect ce se evidentiaza prin arhitectura, un volum impunator, locatie excelenta cu acces usor la toate facilitatile necesare !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Balcon

Optiuni exterior

Structura beton
Anunt expirat