sausau

Harta Adauga

Ocazie garsoniera gata de mutare la 50 metri de metrou Berceni

37.900 €

Bucuresti, 29 iul, 09:14

Descriere anunt

Ocazie Garsoniera gata de mutare la 50 metri de metrou !

Vanzare garsoniera decomandata , in suprafata de 39 mp, situata la etajul 1 din 5, bloc nou finalizat, gata de mutare cu o pozitie excelenta, la numai 50 de metri de statia de metrou Berceni.

Este un proiect de anvergura cu un plus de confort prin suprafetele utile generoase si prin dotarile si finisajele moderne, de cea mai buna calitate. Plecand de la ideea ca fiecare centimetru patrat trebuie folosit la maximum, constructorul s-a incapatanat sa ofere fiecarei proprietati o compartimentare optima, fie ca vorbim de garsoniere, apartamente cu doua sau cu trei camere.

In ceea ce priveste constructia, aceasta este de calitate, asa cum ne-a obisnuit constructorul, pe cadre de beton armat, cu o compartimentare interioara realizata din caramida Porotherm, iar acoperisul, din tabla Lindab, dar si cu multe alte imbunatatiri. In primul rand, complexul va beneficia de locuri de joaca pentru copii, va avea un teren de sport pentru locatari, parcari subterane, dar si parcari supraterane in sistem Klaus.

Apartamentele vor fi predate proprietarilor finisate „la cheie”, cu gresie, parchet, faianta, obiecte sanitare in baie, centrala termica si radiatoare, geamuri termopan Gealan cu profile din PVC, usi celulare de interior si usa metalica anti-efractie la intrare.

Toate locuintele vor fi bransate la utilitati – retea de canalizare si apa, electricitate si gaz, iar inregistrarea consumului se face separat, in cazul fiecarui apartament in parte.

Se accepta si plata credit cu avans 15 %.

** Pretul afisat nu contine TVA.

Zero Comision

Direct Dezvoltator

Pentru mai multe informatii sau vizionare va raspund cu drag la numarul 0724.548.052, Lavinia

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Renovat recent
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Loc parcare
Structura beton
Anunt expirat