sausau

Harta Adauga

Popesti Leordeni, metrou Piata Sudului, D. Leonida

34.000 €

Popesti - leordeni, 09 mar, 11:21

Descriere anunt

34.000 euro, 32 mp, gars.dec, parcare, predare la cheie, gresie, faianta, parchet, usi int-ext, ob. sanitare, centrala termica pe gaz, toate utilitatile orasului, STB, 3 min. pe jos, la 15 min. de metrou Piata Sudului

Detalii suplimentare

Comision 0%

Contact: 0720002332 - Florin

Vanzare direct proprietar

Pretul este doar pentru plata cash sau credit ipotecar.

Mutare imediata.

Garsoniera, situata intr-un Ansamblu Imobiliar nou, intr-o zona linistita, de vile in apropiere de centrul orasului Popesti-Leordeni(SOS. Oltenitei - la 3 minute(de mers pe jos) aveti statie STB si in 10min sunteti la metrou Pta Sudului.

Ansamblul este pozitionat, astfel incat sa permita deplasarea rapida catre puncte de interes public, scoli, gradinite, centre comerciale si hypermaket-uri.

Se vinde complet finisata si dotata cu centrala proprie de apartament- 24Kw, calorifere, usi de interior, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta, parchet 8 mm pentru trafic intens, obiecte sanitare in baie.

Blocul este construit pe cadre de beton armat, compartimentare interioara/exterioara caramida Porotherm, izolat cu polistiren de 10 cm, bransat la toate utilitatile orasului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida
Anunt expirat