Harta Adauga

Titan-Ozana, Garsoniera spatioasa, finisaje premium

48.286 €

Bucuresti, 30 nov, 14:39

Descriere anunt

Star Construct - Fara Comision - Direct Dezvoltator - Apartamente/Case Noi

Garsoniera spatioasa in zona Titan-Ozana.

Bloc nou - lipit de parc.

Apartamentul este amplasat la aproximativ 10-15 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918 si Nicolae Teclu.

Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.

In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA. Langa bloc regasim: parcul Teilor, bazinul Titan, scoala gimnaziala nr. 116, Mega-Image, Profi, policlinica si restaurante.

Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare si reprezinta sugestii de amenajare.

Dotarile apartamentului sunt:

Centrala termica in condensare 24 KWIncalzire in pardoseala.Parchet laminat.Gresie si faianta din importObiecte sanitare in baie.Prize si intrerupatoare.Geamuri termopan PVC.Usa intrare metal (multiple sisteme de siguranta).Direct Dezvoltator, fara comision !

Pretul nu include TVA 5% si este valabil pentru un avans de 90% din valoare apartamentului la semnarea antecontractului.

Avans minim 50%.

Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!