sausau

Harta Adauga

Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3, garsoniera

52.008 €

Bucuresti, 02 nov, 11:24

Descriere anunt

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 80% la antecontract: 49,531 Euro + TVA

Pret promotional - avans 50% la antecontract: 51,783 Euro + TVA

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Garsoniera este amplasata la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan, Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+11E, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 47.28mp. Aceasta este alcatuita din: o camera de zi spatioasa, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Balcon

Optiuni exterior

Structura beton
Anunt expirat