sausau

Harta Adauga

Calea Dorobantilor,

499.200 €

Bucuresti, 26 nov, 11:39

Descriere anunt

proprietar vand spatiu in suprafata de 41.61 mp situat pe Calea Dorobanti 172. Este inchiriat din anul 2013 catre Yankee Land, lider mondial pe piata produselor pentru parfumarea casei si a masinii

Detalii suplimentare

Proprietar ofer spre vanzare un spatiu comercial in suprafata totala de 41.61 mp si o vitrina generoasa de 5.93 ml, ce se gaseste situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Charles de Gaulle, intr-o zona cu importante obiective si atractii.

Acest spatiu comercial are acces direct din Calea Dorobantilor 172, zona ce inregistreaza mult interes din partea brandurilor premium si de lux, fiind accesibila locuitorilor din nordul capitalei si avand deja format un vad cu clientela selecta, cu gusturi culinare internationale si potential financiar peste medie.

Spatiul este inchiriat din anul 2013 catre Yankee Land, lider mondial pe piata premium a produselor pentru parfumarea casei si masinii.

Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 95, 37, indicele de emisii echivalent CO_2 este de 25,99.

Achizitia spatiului se poate efectua si printr-un sistem de rate fixe, fara dobanda, in baza achitarii unui avans.

Pret vanzare: 499.200 euro

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

curent electric
Vad comercial
Vitrina stradala
Vezi telefon
mihaela.mateias@****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat