sausau

Harta Adauga

Calea Floreasca 55,

8.800.000 €

Bucuresti, ieri, 18:21

Descriere anunt

proprietar vand cladire de birouri clasa A situata pe Calea Floreasca nr. 55, artera cunoscuta aflata foarte aproape de zona ultracentrala si cu acces facil la mijloacele de transport. Clasa energetica A

Detalii suplimentare

Proprietar ofer spre vanzare Grand Offices, o cladire de birouri clasa A situata intr-o locatie de calitate pe Calea Floreasca nr. 55, artera cunoscuta aflata foarte aproape de zona ultra-centrala si cu acces facil la toate mijloacele de transport.

Cladirea avand front la strada de 20 ml, dispunere 3S+P+5-6E retras, cu o suprafata totala desfasurata de 7.298,54 mp, dispune de 45 locuri parcare.

Terenul aferent proprietatii are o suprafata de 833 mp.

Functiunea cladirii este mixta: birouri si spatii comerciale.

Imobilul este dotat cu infrastructura PC, linii telefonice, sistem BMS (Building Management System) pentru monitorizarea bunei functionari a echipamentelor si dotarilor cladirii, grup electrogen de mare putere, sistem de climatizare prin ventilo convectori, plafon fals cu lampi incastrate, mocheta, instalatie de detectare si prevenire a incendiului, sistem de alarma, supraveghere video si generator. Cele 2 ascensoare OTIS, cu acces din parcarea subterana, au o capacitate de 13 persoane fiecare, asigurand optima circulatie pe verticala in cladire.

Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 54,82 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 17,19.v

SUBSOLURI

Nivel 1: 13 locuri parcare

Nivel 2: 17 locuri parcare

Nivel 3: 15 locuri parcare

Numarul locurilor de parcare se incadreaza in cerintele unei cladiri de clasa A, conform standardelor BOMA (Building Owners and Managers Assosciation).

PARTER

Parterul imobilului cuprinde holul de acces in imobil care este reprezentativ pentru o cladire de biurouri de clasa superioara, prezinta un spatiu pentru receptie si spatii comerciale, proiectate in sistem open space, adaptabile cerintelor oricarui client. In prezent compartimentarea este realizata conform dorintelor clientilor actuali.

ETAJE

Etajele imobilului au fost proiectate astfel incat sa asigure posibilitatea inchirierii acestora de catre doua societati pe fiecare nivel.

S-a avut in vedere asigurarea unei suprafate utile pentru fiecare birou de minim 8 mp/persoana si o inaltime libera a spatiilor pentru birouri de 2.75 m, ce incadreaza cladirea in clasa A de birouri.

Tinand seama de posibilitatea inchirierii etajelor de catre doi utilizatori, pe fiecare nivel sunt prevazute cate doua camere server, cate doua oficii precum si grupuri sanitare diferentiate pe sexe.

Circulatia pe verticala este asigurata printr-un nod de circulatie format dintr-o scara si doua ascensoare tip OTIS ultraperformante, cu capacitatea de 13 persoane fiecare, prevazute cu sistem de miscare rapida – 1,5 m/sec.

Pret vanzare: 8.800.000 euro

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Aer conditionat
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala
Vezi telefon
office@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat