sausau

Harta Adauga

Cladire D+P+2 inchiriata spre o clinica medicala Militari Residence

886.000 €

Bucuresti, 11 oct, 11:57

Descriere anunt

Unul dintre cele mai bune spatii comerciale se afla in cartierul Militari Residence.

Am placerea de a va propune spre vanzare un spatiu comercial deosebit, inchiriat catre o Clinica medicala, contract de inchiriere inceput la 01.01.2019 ce se intinde pe 10 ani cu optiuni de prelungire.

Situat stradal, pe principala artera a cartierului Militari Residence - Strada Rezervelor - aceasta proprietate raspunde cu brio oricaror criterii de vizibilitate si vad comercial pe care cineva le-ar putea cere unui spatiu comercial.

Desi in zona se construieste masiv, numarul spatiilor comerciale in zona este foarte mic, ceea ce inseamna un avantaj incredibil pentru orice afacere bine gandita, apta sa raspunda cerintelor in continua crestere ale populatiei.

Desfasurat pe S+P+Et.1, spatiul este de tip open space si insumeaza 594 mp, distribuiti astfel: 87mp pe subsol, 127mp pe parter, 132mp pe etajul 1, 129mp pe et 2, 133mp terasa la care se adauga scarile de acces (catre subsol si catre etajul 1)

Parterul masoara 127 mp, are acces stradal, si beneficiaza de vitrina pe trei laturi pentru a maximiza vizibilitatea. De aici se poate cobora spre subsolul de dimensiuni mari, aproximativ 87mp, ce poate functiona ca spatiu de depozitare.

Spatiul in momentul de fata este compartimentat sa sadisfaca nevoile actualului chirias Clinica Medicala.

Chirie colectata: 5.750 euro/luna. + TVA.

Proprietarul pune la dispozitie si autorizatia de extindere a inca unui etaj pe o suprafata de 127 mp

Pretul si optiunile de vanzoare pot fi discutabile.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Aer conditionat
centrala termica
curent electric
Gaze
Vitrina stradala
Anunt expirat