sausau

Harta Adauga

Investitie, zona ultracentrala, vizibilitate stradala, clinica, birouri, cabinet

710.000 €

Sibiu, ieri, 08:52

Descriere anunt

Va prezentam o cladire constructie 2005, amenajata in prezent ca spatiu de birouri, amplasata intr-o zona ultra-centrala, avand o vizibilitatea stradala excelenta, cu acces rapid, fara ambuteiaje in trafic, langa parcul Sub Arini.

Proprietatea beneficiaza de o compartimentare flexibila cu spatii versatile in amenajare, luminoase, fapte ce recomandanda imobilul atat pentru utilizarea ca spatii de birouri, cabinete, inclusiv zona de showroom generos si inalt, cu acces distinct, vitrat, stradal, la Parter si cu o amprenta de peste 250mp.

Zona in care se afla imobilul este o zona verde, linistita, de case si blocuri, aflandu-se in proximitatea parcului, a hotelurilor si zonelor comerciale si de business aferente zonei ultra-centrale. Parcarea este supraterana, publica, pozitionata in fata imobilului.

Dintre beneficii as enumera:

- curent trifazic

- vizibilitate stradala cu posibilitate amplasare bannere si reclame luminoase

- versatilitate amenajare spatii- structura foarte solida cu stalpi din beton armat, placa de beton intre etaje, fatada ventilata

- zone vitrate mari - luminozitate naturala placuta

- aparate aer conditionat

- sistem anti-incendiu, alarma, sistem monitorizare video

- doua intrari in imobil - una principala - zona de showroom (inalta, de tip open-space) cu scara interioara si o intrare laterala, cu scara de beton lata, ce faciliteaza accesul la etajul1 si etajul 2

In prezent este inchiriata partial, la nivelul etajului 1 si 2, existand posibilitatea eliberarii in maxim 60 de zile sau cu preluarea chiriasilor existenti.

Pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie cu programarea unei vizionari

Cod oferta: 1212342

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Parcare
Vezi telefon
elenapetrescu@*****...
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona