sausau

Harta Adauga

Teren 404mp Ideal Investitie, Bucurestii Noi Pod Constanta

128.500 €

Bucuresti, 06 iul, 17:03

Descriere anunt

Daca iti surade ideea de a iti construi singur noua casa sau pur si simplu nu ai gasit ceea ce iti doresti pana acum, venim cu o oferta pentru tine!

PyfRealEstate va propune un teren cu o suprafata de 404mp, ideal pentru noi inceputuri! Acesta se afla in zona Bucurestii Noi, in apropierea Podului Constanta, zona fiind una linistita, ferita de aglomeratia si agitatia urbana. Avantajul acestei locatii este dat de faptul ca ofera linistea unei locuinte din afara capitalei, insa fara a renunta la confort, beneficiind de toate utilitatile si acces facil catre magazine, centre comerciale, restaurante, gradinite si scoli, dar si catre centrul Bucurestiului.

Terenul are pe suprafata sa o constructie de 90mp care poate fi renovata sau daramata, este foarte bine delimitat si nu are calcan. Terenul poate gazdui cu usurinta o casa P+1+M pretabila resedinta, ideala pentru a construi un camin modern, o oaza de liniste pentru tine si familia ta.

Terenul este liber de sarcini, disponibil imediat pentru vanzare!

Pretul este negociabil.

Daca considerati ca aceasta proprietate are potentialul de a deveni noul spatiu de relaxare, caminul calduros pe care il cautati, sunati la numarul de telefon afisat si mergem la vizionare!

Cod oferta: 1068480
Anunt expirat