sausau

Harta Adauga

Vialafil XR (cu Tongkat) 30 capsule

189 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 02 aug, 13:25

Descriere anunt

Rezultatele pe care le poti obtine atunci cand folositi VIALAFIL® XR:

• Cresterea apetitului sexual si a libidoului

• Erectii mai tari si mai puternice

• Satisfactie sexuala imbunatatita

• Orgasme puternice si intense

• Creste circulatia sangelui la nivelul organelor genitale.

• Creste rezistenta

• Un penis mai lung, mai gros si mai mare in timpul erectiei.

• Un penis mai lung, mai gros si mai mare chiar si atunci cand esti relaxat si nu excitat sexual

Ce este Tongkat?

Tongkat a fost demonstrat pentru a sprijini echilibrul hormonal masculin (inclusiv disponibilitatea de testosteron), libidoul si performanta. Tongkat este utilizat in mod traditional pentru a spori nivelul de energie, rezistenta la efort. Tongkat creste foarte mult productia de ATP. ATP, sau Adenozintrifosfat, este unitatea de baza a energiei in organism, responsabila pentru a ne tine in viata si a avea energie. Prin cresterea de ATP, energia totala si vitalitatea sunt crescute. Cei mai multi barbati cauta mai multa energie si tongkat ofera fara acest lucru fara efecte secundare precum hiperstimulare, nervozitate sau insomnie. Testosteronul nu ramane la acelasi nivel toata viata. De la 30 de ani sau cam asa ceva, nivelul ale acestui declin hormonal incepe sa scada de la un procent de aproximativ 2 la sutape an. Pana la varsta de 50 de ani, nivelul este in jur de 55 la suta. Testosteronul scade energia, scade dorinta de antrenare si cheful de sex tot incepe sa scada.

Una dintre intrebarile la care mediteaza multi cercetatori din sanatate este aceea daca ai putea creste nivelul de testosteron la o varsta mai inaintata? Cu Tongkat poti!

VIALAFIL® XR a fost creat prin ample teste de cercetare pentru a descoperi formula cea mai puternica pentru o eficienta maxima la barbati. De asemenea, ne-am asigurat ca doza maxima zilnica se incadreaza in liniile principale de siguranta.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat