sausau

Harta Adauga

Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

75 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 02 aug, 13:25

Descriere anunt

Beneficii Yohimbe picaturi:

- Stimulent sexual pentru femei si barbati

- Sustine functia erectila masculina

- Ajuta la pierderea in greutate

- Ajuta organismul sa arda grasimea mai repede

- Creste rezistenta organismului in timpul antrenamentelor grele

- Imbunatateste circulatia sanguina

- Poate ajuta in caz de impotenta

- Creste nivelul de testosteron

- Ajuta la cresterea masei musculare

- Ajuta in caz de anxietate

Puritate pentru potenta sigura si biodisponibilitate garantata.

Compania Newton-Everett este condusa serios pentru a oferiproduse extrem de puternice si eficiente, ultra-pure nutritive cu o calitate fara compromisuri. Extractele noastre noi fac parte din categoria premium, lichide si capsule cu lichid sunt proiectate pentru a oferi un transport de livrare ideal pentru absorbtia maxima si cu o biodisponibilitate imbunatatita.

Yohmbe, Pur si curat:

Toate extractele lichide de la Newton-Everett si capsulele cu lichide sunt testate in mod independent, folosind echipamente de testare si cele mai avansate metode, inclusiv HPLC si GC-MS pentru puritate si de eficacitate de catre laboratoare terte. Acest lucru garanteaza puritatea produselor de mercur, plumb, PCB si alti contaminanti. Testarea microbiologica independenta este efectuata pentru a asigura puritatea si siguranta suplimentului.

Yohimbe, Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea.

Biodisponibilitate inseamna de fapt "proportia de ingredient nutritiv sau bioactiva care a fost absorbita in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare in organism. Dupa trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin ca sa gaseasca drumul spre organul tinta sau sistemul din organism, in cazul in care merg la tinta trebuie sa indeplinesca sarcinile lor specifice, pentru a sprijini sanatatea si ca sa tesimti minunat.

Concentrat de Yohimbe lichid extract, 59 ml

Ce este Yohimbe?

Yohimbe este numele unui copac vesnic verde, care se gaseste in Zair, Camerun si Gabon. Scoarta de Yohimbe contine o substanta chimica numita yohimbina, care este folosita pentru a produce suplimente.

Yohimbe este o planta a carei data de utilizare este de mai multe secole. Acesta a fost descoperita de catre membrii triburilor africane, care l-a considerat a fi unadevarat afrodisiac. Din cauza cunostintelor despre habitatul lor natural si capacitatea acestora de a beneficia de ea si de beneficiile Yohimbe, este sigursa se presupuna ca concluziile lor cu privire la Yohimbe au fost corecte.

Cu toate ca Yohimbe este adesea folosit ca un afrodisiac, aceasta poate avea de asemenea o serie de alte avantaje. Suplimentul este sustinut pentru a ajuta de asemenea in cazul tratamentului pentru depresie, tensiune arteriala ridicata sau scazuta, dureri in piept si impotenta (sau alte probleme sexuale).

Yohimbe are substantele necesare pentru a asigura in intreg corpul armonie si inclusiv cu mintea, prin urmare, atingerea echilibrului. Ce face Yohimbe este ea blocheaza alfa-2 receptorilor adrenergici in timp ce stimuleaza ceilalti receptori, acest lucru are ca rezultat imbunatatirea fluxului sanguin la organul masculin, ceea ce inseamna o erectie de durata mai lunga. Este de asemenea stiut sa produca o sensibilitate crescuta a penisului, ceea ce face actul sexual o experienta mai stimulatoare.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat