Este un ingrasamant lichid pe baza de azot. Este folosit ca principala sursa de N pentru culturile de legume: ardei, rosii, varza, conopida, salata, telina, flori, pomicultura, etc.
Compozitie:
Azot total (N) 42,5%
Mangan (Mn)0,16%
Zinc (Zn) de 0,07%
Azotul favorizeaza:
cresterea vegetativa rapida a plantelor;
imbunatateste continutul in proteine;
o culoare verde sanatoasa.
Doza:
Cirese, caise, mere, pere, mandarine, masline, struguri, prune, telina, alune, ardei, capsuni, pepene galben, sfecla, salata, rosii, castraveti 300 ml / 100 litri de apa
Migdale, piersici, varza, morcov, bumbac, ceapa, cartofi 450 ml / 100 litri de apa Cereale 75 ml / 100 litri de apa
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!