Aparat pentru vidat Hausberg HB-2600Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.Avantajele ambalarii alimentelor in vid:- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;- economiseste spatiu in frigider;- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.*Caracteristici:- Produs: Aparat pentru vidat alimente;- Functie: punga pentur vidat;- Utilizat numai pentru vidat;- Buton oprire;- Latime fir incalzitor: 1,5mm;- Latime punga: 29,5cm max;- Viteza de vidare: 2,5L/min;- Grad de vidare: 430mmHg(-57kpa)
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!