Produsul nu are adaos zahar.
Caisele uscate contin vitamina A, C, B si beta-caroten.
Caisele imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor.
Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sint recomandate in cazurile severe de anemie.
Caisele uscate sint o sursa buna de fibre alimentare si potasiu, avind un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si e recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescente.
Pentru imbunatatirea acuitatii vizuale, se oparesc 100 g caise uscate, apoi, dupa jumatate de ora, caisele se maruntesc, se adauga 100 g morcov ras si o lingura zahar pudra. Se amesteca bine si se va consuma de trei ori pe saptamina. Aceleasi caise inmuiate si strivite, in amestec cu miezul de la o felie mai mare de lamiie si o lingurita de miere. Acest preparat mareste rezistenta la imbolnavire, intareste sistemul imunitar.
Caisele inmuiate se freaca bine, pana ajung ca o pasta omogena si se aplica pe fata, intr-un strat uniform, pentru 10 minute. Masca curata in profunzime si tonifica tenul.
Licopen: ca antioxidant, licopenul poate detecta si distruge moleculele de radicali liberi nocivi.
Se crede ca licopenul ajuta la protejarea importiva cancerului de prostata.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!