Cu un gust delicios, foarte fin, pentru cunoscatori, caviarul este si o resursa de minerale, proteine si vitamine. Pe vremuri era considerat tratament, resursa de vitalitate si afrodisiac .
Icrele Negre de Morun, Huso Huso, au o nuanta gri sau negru spre gri si sunt foarte apreciate de cunoscatori.
Dimensiunea bobului este foarte mare, de peste 3.5 mm si au suprafata ferma. Marimea este uniforma cu suprafete curate, fara impuritati sau corpuri straine, au o consistenta umeda, elastica cu miros specific.
Icrele sunt atent selectionate pentru o calitate deosebita.
Pestii de la care au fost extrase icrele sunt crescuti in ferma amplasata in Bazinul Maritim din orasul Sulina, Jud. Tulcea.
Pestii au fost hraniti doar cu produse natural ( larve, sprot, rizeafca), cat si cu hrana pentru pesti ecologica. Femelele ating maturitatea abia la varsta de 16 – 18 ani .
Recomandam sa fie consumate crude, pe paine cu unt sau ca atare, dupa bunul plac, alaturi de sampanie sau vodka .
Consumul acestora aduce beneficii majore sanatatii organismului. Caviarul contine vitaminele D, B12, fier, magneziu, vitaminele A, E , riboflavina, calciu, fosfor. Caviarul este o sursa de proteina, omega 3,6, vit D.
Caviarul contine substante indispensabile pentru regenerarea si refacearea tesuturilor. Este un miraculous restaurator al epidermei si ridurilor .
Ideal pentru un cadou deosebit, un mic dejun de 5 stele, o cina romantica sau o petrecere de burlaci.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!