Clestele de altoit profesional dispune de trei lame U, V si OMEGA ce ofera o altoire perfecta cu un procent de prindere de peste 98% fata de metoda clasica cu briceag de altoit. Mod de folosire: Asezati tija plantei care trebuie sa fie altoita in suportul de taiere si apasati manerul cu putere pentru a efectua taietura. Aceasta trebuie sa fie suficient de puternica pentru a separa complet cele doua parti. Nu rupeti niciodata coaja netaiata. Taiati din partea buna a plantei (altoi) o grefa cu 1-2 muguri si introduceti-l in planta gazda in sectiunea care tocmai a fost decupata. Partea goala a marginii trebuie sa fie intotdeauna in partea gazda. In altoi, grefa trebuie sa fie de minim 10 cm de la mugur. Dupa ce s-au montat bine cele doua sectiuni, strangeti grefa cu o banda de altoit, de hartie sau rafie. Eventual folositi banda de teflon sau parafina la 80? pentru a sigila foarte bine altoiul. Folositi foarfeca pentru a indeparta crengile nefolositoare ale plantei.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!