Caracteristicile taietorului de aluat sunt: Fabricat din otel inoxidabil; Comparativ cu manerul normal din plastic, racleta noastra va ofera o prindere mai buna; Va ofera o taietura profesionala curata pentru aluatul dvs.; Doua muchii ascutite; Multifunctional, poate fi utilizat pentru a taia aluatul umed, patiseria sau pentru taierea tortului inghetat sau fondant, chiar pentru a toca legumele moi; Dimensiuni: latime 15,3cm * inaltime 10,8cm Cum sa ne folosim racleta: Masoara-ti aluatul, decide unde sa tai; Tineti manerul, folosind partea din otel inoxidabil pentru taierea aluatului, apasati in jos racleta in aluat pentru a obtine o taiere curata a aluatului; Tineti racleta intr-un unghi scazut de blatul dvs. si razuiti orice surplus, pentru a curata locul de munca.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!