Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.
Este o miere delicioasa, densa, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietati antioxidante importante si cu o putere antibacteriana iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsa doar in Noua Zeelanda, de catre albinele care polenizeaza florile arbustului de Manuka, denumit stiintific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.
Recomandari:
- Uz intern: febra, bronsita cronica, sinuzita cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, rinita, gastroenterita, gingivita, afectiuni parodontale, astm, astenie; distruge pana si bacteria Helicobacter Pylori, care provoaca majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii si elimina placa dentara;
- Uz extern: plagi chirurgicale si infectate, arsuri de gradul I si II, leziuni, eczeme, psoriazis, muscaturi de insecte, herpes.
- Uz cosmetic: riduri, acnee, par uscat.
Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:
• Escherichia coli (E. coli)
• Staphylococcus aureus (Staph infections)
• Citrobacter freundii
• Proteus mirabilis
• Pseudomonas aeruginosa
• Salmonella typhimurium
• Streptococcus faecalis
• Streptococcus pyogenes
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)
Mod de administrare:
- Uz intern: 2 -3 lingurite pe zi dimineata si seara, inainte de masa;
- Uz extern: aplicati direct pe piele si protejati zona cu o compresa;
- Uz cosmetic: ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!